Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laryssala

ile razy sie kochacie raz za razem?

Polecane posty

Gość laryssala

wasi faceci moga kilka razy uprawiac seks? co ile znow im stanie?

Gość laryssala
czy cos jest nie tak kiedy facetowi stanie po pol godzinie albo dluzej?

facet niestety tak raz za razem nie może niestety :( tzn pod warunkiem że stosunek zakończy sie u niego wytryskiem :P :P mój drugi raz może po ok 30 mminutach ale penis już nie jest taki duży i tak twardy jak za pierwszym razem a i ochota też mniejsza :P :P i to jest moim zdaniem największa wada konstrukcji faceta :classic_cool:

Gość laryssala
a niektorzy moga kilka razy. jak to jest?

Gość ale co Wy opowiadacie
jak to nie moze, moj potrzebuje jakos 10 min na regeneracje i znowu , zaznaczam ze wystepuje za kazdym razem wytrysk

oj ja nie wiem czy niektórzy tak mogą że stosunek wytrysk, za 5 minut znowu stosunek i znowu wytrysk, za 5 minut znowu .... :P nie wydaje mi się no ale może nie wiem wszystkiego :D :D :P

Gość mój może raz
a potem to tylo przytulanie:)

mój może i by mógł [tzn na pewno nie po 10 minutach :P] jeżeli idzie o sferę fizyczną ale gorzej z psychiką :P tzn ma dużo mniejszy temperament niż ja i nie potrzebuje aż tak częstych wrażeń żebysmy robili to kilka razy z rzędu :D ale mi to nie przeszkadza bo mam 1 raz ale za to tak długi jak chce ;) - w tej dziedzinie mój facet jest że tak powiem wytrenowany do perfekcji ;)

Gość Tomasz wielorazowy
wasi faceci to cieniasy ja to moge co 5 min i z ogromna energia kccaly byscie takiego jak ja co nie:p

Tomasz wielorazowy ---> pewnie i bym chciała ale jakoś nie wierze w to co piszesz :P :P :D

Gość laryssala
no chcialabym ale zastanawiam sie czym to jest powodowane ze jedni moga tak czesto a inni nie.a na pewno nie sa to przyczyny czysto psychiczne.

Gość Tomasz wielorazowy
maxymalnie posune do dziesieciu razy a za pierwszym to jest taka energia że ona dosłownie steka i sapie z emocji :D

Tomasz wielorazowy ---> taaaa jasne pińcet razy jeszcze powiedz :P :P :P Laryssala --> nie wiem może to coś z krążeniem ? :classic_cool: trzeba by było lekarza spytać ;)

Gość Tomasz wielorazowy
powaznie to pare razy zalezy od tego jaki mam stres jak duzy to daje rade a ten pierwszy to naprawde nie zartuje jest tak mocny i bezkresny ona puzniej to taka doladowana moja energiaą ze sapie caly dzień:D

Gość laryssala
zastanawialismy sie czy nie jest to zwiazane z praca jader.ze za wolno produkuja sperme.

ja jak miałem lat 20 to moglem cały czas Po wytrysku troche wymiekał ale nie tak zeby wypadł a po kilku minutach znowu sztywniał i mogłem od nowa tylko za drugim razem było dłuzej do wytrysku czasami i pol godziny za natepnym razem spermy było mniej az w koncu bez spermy był wytrysk tylko zaczęly mnie bolec mięsnie brzucha i penis a jak byłem po alkoholu to mogłem ruchac cała noc tylko nic nie czułem zeby sie spuscic.

no, moj ex mogl czesto, rekord 5 razy, w bardzo krotkich odstepach czasu, tzn ok. 10 minut. raz zdarzylo sie nawet, ze od razu po pierwszym razie byl drugi :) kochanek byl z niego zarabisty, szkoda, ze jako partner zyciowy byl za bardzo niedojrzaly :(

Gość fecet im starszy tym lepszy
koneser bo juz nie idzie na ilośc a na jakość hehe

ale moj byl i jakosciowo i ilosciowo dobry. normalnie jak rozmawiam z kolezankami, a i jak czytam co tu piszecie, to tak sobie mysle, czy mi sie trafil jakis okaz, czy to wy pecha macie

Gość BYSTRY ZDZICHU
niema to jak po ciężkim dniu wrócić do domu i zgwałcić żonę:D

wiecie ja tez jak rozmwaiłem z kolegami jak im tam "idzie w ruchanku" to mowili mi ze tak po dwa razy na noc i padaja ze zmęczenia nie wierzyli mi az w koncu im tez mowiłem ze raz i spie.

Gość Wacław ekspres
A ja moge 3 razy bez przerwy. Tryskam i dalej i dalej, nie mam pojęcia jak to robię ale po pierwszej hardcorowej jezdzie czuje że chcę jeszcze, ale najczęściej po 2 razie moja kocica ma już dość.

Gość Damian przed 40tką
Powiem Wam dziewczyny : Kilka razy jednej nocy to może młody ,dwudziestoparoletni chłopak. Po 30tce mężczyźnie zaczyna spadać libido i nie pomogą żaddne proszki. Tzn nie ma tragedii ale na pewno nie jest to już to samo co przed 30tką. Każdy facet który Wam wmawia że jest inaczej -KŁAMIE !!!