Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yoyo2666

Jak zachować się w łóżku z mężczyzną

Polecane posty

Gość yoyo2666

oczywiscie jak sam temat mówi chciałabym abyście wpisywali sie wyrazajac swoje zdania. Chodzi mi tutaj głównie o sex. Co zrobić zeby jemu było dobrze i przyjemnie tylko nie piszcie o tym by mu zrobić loda bo to juz staje sie nudne

Gość Janusz najprawdziwszy
NADSTAWIC ANALA

Gość yoyo2666
ja mówie na powaznie a nie o żadnych analach

Gość BYSTRY ZDZICHU
złap za penisa i ściśnij:D

Gość yoyo2666
mam BMI 35 myślicie że to ma jakieś znaczenie?;)

Gość pusia 87
ja mam 167 i 73 kg, czyli mam lekka nadwage i mam powodzenie a seks jest wspanialy

Gość a no to przeciez...
wykrzyknac " pakuj do dzioba" i otworzyc paszcze szeroko

Gość prawdziwy facet co sie zna
no bo teraz to juz zwykly lod nie wystarczy. loda to moze byle blachara spod dyski zrobic. chcesz zadowolisc faceta? popatrz na filmy "deep throat" i tak mu rob. do tego analek, bo w cipke to juz dawno nie modne. oczywiscie pelna depilacja, wlosy sa takie nieestetyczne.

Gość yoyo2666
Juz wiem, jak w traqkcie dymanka będzie juz dochodził to angle go zrzuce z siebie i powiem, "a teraz błagaj abym cię znowu wpuściła". Może wtedy doceni uroki mojej cipki ?

Gość ladowin
proszę, pedały nazwywają kiszkę cipką. Oto perfidia pedalska !

Gość gość
otworz sie na kazda opcje , nie badz konserwatywna seks is najpiekniejszym uniesieniem i przezyciem . Dotyk i wejscie w srodek daje mi zastrzyk seksapilu na caly dzien powoduje ze czuje sie kobieta w kazdym slowa znaczeniu. Kazda czesc mojego ciala czeka na wieczor i otwarte igraszki ktore powoduje twardnienie brodawek i wilgotnosc mojej pochwy przez caly dzien . Najpiekniejszym uniesiem jest prysznic razem lubimy to robic rano bo zostawia pozadanie przez caly dzien . Sugeruje kupic sobie sztuczny penis z vaginia stimulator to jest dodatkowe co mozna stosowac dla lepszego orgasmu , szczegolnoe jak partner juz sztytowal a ja jestem gotowa na nastepny . Mam nadzieje ze moje spostrzenia pomoga wam znalesc siebie .A najwazniejsze pokochaj swoje cialo i baw sie nim a pozniej zrob swojego partnera szczesliwym. Good luck!