Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studentka 22

Inwestora giełdowego potrzebuje PILNE !!!!

Polecane posty

Witam Mam nietypowy problem. Jestem studentka trzeciego roku zarzadzania i marketingu. W tym semestrze mam przedmiot rynki kapitalowe :o Moj problem polega na tym, ze wykladowca prowadzi zajecia beznadziejnie. Z wykladow wszytko dla mnie to czarna magia. Slajdy wyswietla na akord nie wiadomo czy pisac to co mowi czy to co wyswietla. Moje notaki to same wykresy i nic wiecej z ktorych komplenie nic nie wiem. Bede miala z tego zaliczenie, ktore bedzie polegalo na tym ze dostane jakis wykres i mam go opisac. Tzn jak to wykladowca mowil wyszukac jakis figur typu flaga, klin. glowa z ramionami, szczyt itp itd. Kompletnie nie wiem jak mam to zrobic bo taki wykres mam opisac ale jak ??? Jest ktos moze kto zna sie na tym lub mial podobne rzeczy na studiach ?? Bardzo prosze o pomoc.

Gość kwiatek bo
.........................................🌼................................ .............................🌼🌼🌼................... ......................🌼🌼🌼🌼............. ................🌼🌼🌼🌼🌼........ ..........🌼🌼🌼🌼🌼🌼.... ...🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 ..........🌼🌼🌼🌼🌼🌼..... ................🌼🌼🌼🌼🌼......... .....................🌼🌼🌼🌼🌼...... ............................🌼🌼🌼.................... ........................................🌼.................................

To o czym napisałaś to analiza techniczna. Sprawdź strony internetowe biur maklerskich np. http://bossa.pl/edukacja/ Dodatkowo zobacz co to jest analiza fundamentalna i portfelowa dodatkowo możesz zobaczyć na stronie giełdy jakie są na niej notowane instrumenty finansowe. Pozdrawiam

czekający dzieki wielkie za linka. Co prawda gostek mowil nam ze na internecie jest pelno tych opisow wykresow i bedzie wiedzial kto zerznie z neta :o I tego wlasnie sie boje. A ty robiles cos takiego ??? Sorki ze teraz sie odzywam ale dzis mialam zjazd w szkole od 8 do 20 i juro tez mam niestety :o