Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jupiiiiiiiiiiiiiiiii

kim on wlasciwie jest?? pomozcie

Polecane posty

poznalam kolege bardzo sie polubilismy wogole jakos tak nas przyciagalo. nie raz juz zostawal u mnie na noc, bo mieszka daleko i nieraz nie bylo jak wrocic. co prawda nic nie było procz dotyku i pocalunkow. on twierdzi ze sie bawi caly czas ze jest mlody i wogole a wiec... ja nie chce sexu z kolesiem ktory lubi takie rzeczy bez zobowiazan a nie mamy po 16 lat zeby tak sie bawic bo ja wolalabym juz szukac cos stalego. i teraz tak wstajemy rano przytula mnie i wogole jest milo a po wyjsciu z lozka juz wszytsko znika.. nie ma tej magii tego wszytskigo, a ostatnio nawet sie wku**** ze jego kolega sie mna zainteresowal i byl starsznie zazdrosny. o co mu chodzi? jak mu przetlumaczyc to ze ja bym wolala byc razem.. ?

Gość gfchgcv
dziwna jestes...;|

prosze was o pomoc a nie o ocenianie mojej osoby

wiesz co miska tez mi sie tak wydaje. ja mam 21 on 22 . zastanawia mnie to co bedzie dalej...

nie chcialam nikogu urazic ale napisalam obiektywnie jak to widze...sama bylam kiedy w podobnej sytuacji...faceci kubia takie niewidomo co-zawsze moga na do wiedzenia powiedziec ze \"nic nie obiecali\" i \"wyjsc\" i zakonczyc \"cos co bylo\" z twarza...no tacy są..wiec sobie przemysl czy warto....moze nie ma sensu wiklac sie wuklda ktory nie da Ci poczucia stabilizacji i bezpieczenstwa...nie wiem...nie znam Was ani Waszych relacji... pozdr.:)

Gość nie no sluchaj
daj sobie spokój jak się zdecydujesz czego chcesz to mu powiedz jezeli lubisz niezobowiazujace bzykanko to ok, ale jak nie to zaczekaj na faceta ktory pasuje do tej drugiej roli..

wlasnie ja mowie ze mi nie chodzi o sex bez zobowiazan bo to bez sensu bynajmiej dla mnie. musze z nim pogadac ;/ ale jakos nie wiem czy sie boje czy co... a co do literowek to spoko ;P tez czesto robie wiec i daje rade z czytaniem

ktos moze jeszcze byl w podobnej sytuaxcji?