Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A n e t a 1 9

Jestem normalną, atkacyjną dziewczyną i mam chłopaka.

Polecane posty

Gość konsekwencja
Peciula ma rację,on może dowiedzieć się później.I co wtedy zrobisz ? Pomyśli sobie,że cały czas go oszukiwałaś...wtedy trudniej będzie wybaczyć...:-(

Gość smiac mi sie chce
lepiej sie przebadaj na HIV. Nie chcialbym miec dziewczyny co sie pierdoli z innymi po katach i nawet o zabezpieczeniu nie pomysli. Jesli masz choc troche honoru to sie z nim rozstan. Chyba nie zasluguje na takiego parszywego babsztyla. Jesli myslisz ze jest inaczej to powiedz mu prawde. Jesli mialas odwage dac sie pierwszemu lepszemu a nie masz odwagi powiedziec o tym facetowi to jestes zwyklym tchorzem!!

Gość beznadziejna jesteś
smiac mi sie chce --> masz zupełną rację. tak to odwaga jest (i uważa jaka to ona dorosła) a jak przyjdzie co do czego to tchorzliwe dziecko!!!!!

Gość ja bym taką ścirewe wygonił
a ja nie wybaczyłem bo miałem podobną sytuacje:D rok czasu mnie to bolało...ale jednak nie wybaczyłem :D Tyle że ta pewna osoba od razu się przyznała:) A teraz jestem szczęściwy very,very:) A druga strona no....niestety mamusia wychwująca sama dziecko:) Są różni ludzie może i wybaczają ale taka sytuacja jest nie na mój charakter:)

A n e t a 1 9 a pod twoim serduchem już jest mała istota, która ma prawo do życia!

Gość konsekwencja
Uważam,ze trzeba sobie wybaczać,życie dzieki temu stanie się lepsze.Wiem,że to w tych czasach dziwnie brzmi.Teraz rzeczy nienormalne są normalnymi...w kazdym bądź razie nie jestem starą dewotką...po prostu daję drugą szansę

dajcie spokój to prowokacja takie rzeczy to w filmach sie zdarzają!!

Gość konsekwencja
Anetko znasz najlepiej swojego chłopaka.Jeżeli jest cudownym człowiekiem to powinien wybaczyć...pomyśl o tym.Do końca życia i tak będziesz sie męczyć z tajemnicą...nie wiem czy warto,jeszcze wpadniesz w jakąś depresję...

Gość konsekwencja
ewa 8 może i masz rację,że to prowokacja...

Gość relacja
uważam, że łatwiej jest wybaczyć zdradę kiedy nie ponosi się TAKICH konsekwencji. Można wybaczyć, moze nawet zapomnieć. Ale w takim przypadku kiedy z tej zdrady rodzi się dziecko?:o Przez całe życie to będzie się ciągnąć za wami. Ty patrząc na to dziecko będziesz myślała, ze to nie twojego ukochanego. On patrząc na to dziecko będzie widział faceta który radośnie posuwał jego kobietę:o To jest dla faceta policzek i to poważny. Faceci mają swoją dumę i honor.

Gość łee
pomyśl sobie jak on bedzie się czuł jak to po kilku(nastu) latach się wyda! chcesz tego dla niego?! nic już nie pomoże płakanie na tym jak bardzo go kochasz i nie chcesz stracić zdradziłaś wiec idź dalej i przyznaj sie! pozwól jemu zadecydować bo później możesz baaardzo żałować

Gość szoku doznalem
Ani slowa krytyki.Gdyby sytuacja byla odwrotna.Tzn.on bylby winien---zjadlybyscie go.Taka jest ta wasza kobieca"sprawiedliwosc".A teraz do rzeczy:Czy ty nie rozumiesz naprawde dziewczyno tej sytuacji?Czy tylko glupa palisz?Czy myslisz,ze mozna budowac przyszlosc we dwoje na klamstwie?Czy jestes zdania,ze twoj chlopiec nie ma prawa wiedziec ze nie jest ojcem dziecka?Zamierzasz go oszukac? Pomijajac juz wszystko inne,co zrobisz gdy twoje oszustwo wyjdzie na jaw?

Gość szoku doznalem
Ani slowa krytyki.Gdyby sytuacja byla odwrotna.Tzn.on bylby winien---zjadlybyscie go.Taka jest ta wasza kobieca"sprawiedliwosc".A teraz do rzeczy:Czy ty nie rozumiesz naprawde dziewczyno tej sytuacji?Czy tylko glupa palisz?Czy myslisz,ze mozna budowac przyszlosc we dwoje na klamstwie?Czy jestes zdania,ze twoj chlopiec nie ma prawa wiedziec ze nie jest ojcem dziecka?Zamierzasz go oszukac? Pomijajac juz wszystko inne,co zrobisz gdy twoje oszustwo wyjdzie na jaw?

Gość doznalem szoku natychmiastoweg
Ani slowa krytyki.Gdyby sytuacja byla odwrotna.Tzn.on bylby winien---zjadlybyscie go.Taka jest ta wasza kobieca"sprawiedliwosc".A teraz do rzeczy:Czy ty nie rozumiesz naprawde dziewczyno tej sytuacji?Czy tylko glupa palisz?Czy myslisz,ze mozna budowac przyszlosc we dwoje na klamstwie?Czy jestes zdania,ze twoj chlopiec nie ma prawa wiedziec ze nie jest ojcem dziecka?Zamierzasz go oszukac? Pomijajac juz wszystko inne,co zrobisz gdy twoje oszustwo wyjdzie na jaw

Gość jaka tam prowokacja
...nie umiecie nawet prowokacji wyczuc:o

Vivienne -> ty sie kurwa w łeb pierdolnij.. A co do ciebie.. pamietaj ze klamstwo kiedys i tak wyjdzie na jaw. Wtedy bedziesz miala bardziej przejebane bo cala sprawa moze sie skonczyc w sadzie. Dalas dupy innemu i teraz ponosisz tego konsekwencje. Twoj facet nie jest niczemu winien i nie wiem czemu go karzesz. Chcesz schowac brudy pod dywan.. lecz one ciagle tam beda. Powiedz mu jaka byla sytuacja.

za błędy trzeba placic i za glupote, chlopak powinien wiedziec ze to nie jego dziecko, nie rob z niego frajera

Gość hmmmmmmmmmmm
nie bronie nikogo....ale skąd ta zdzira wie że to jest dziecko "tego lewego faceta"???????

Gość straszne...
jestem mama malego dzidzi i niewyobrazam sobie jak kobieta moze pomyslec o usunieciu wlasnego szkrabka.Jestem pewna ze sumienie nie dalo by jej spokoju do KONCA zycia. Kiedys czytalam artykul o profesorach medycyny z Ameryki, opowiadali o tym jakie konsekwencje ponosily kobiety po usunieiu ciazy, nie tylko fizyczne ale i psychiczne, wiekszy procent z nich popelnily samobojstwo a nastepny procent to kobiety zamkniete w szpitalu dla psychicznie chorych. Usuniecie to rozwiazanie na krotka mete, wszystko jest ok tylko jakis czas, po kilku latach ten czyn przychodzi do glowy i robi straszne rzeczy z mozgu. A po za tym plakac mi sie chce kiedy mysle o kobiecie usuwajacej beszczelnie , brutalnie, okrutnie malenka istotke, ktora czuje bol a nie ma mozliwosci sie bronic.Pamietaj ze po 20 dniach tej malej fasolce zaczyna bic serce OKRUTNE JESTESCIE KOBIETY!!!!!!

Gość izzzzzzzzzzz
No w sumie w gumce tez można wpasc.

Gość izzzzzzzzzzz
Mysle ze wiekszośc osób doradzajacych aborcję nie ma jeszcze dzieci,dlatego tak myślą.Jak zajda w ciąze ich światopoglad sie zapewne zmieni.Ja osobiscie nia mam dzieci,ale wiem ze dziecko jest skarbem,widze po znajomych.Nie jestem jeszcze gotowa na dziecko,ale jakby sie pojawiło to napewno bym nie usuneła,chyba ze byłoby bardzo chore.

Gość hmmmmmmmmmmm
nie jestem za aborcją......ale.......ogólnie...na zdrade nie mam szacunku.I nie wiem czemu ja tego nie robie.Geny?????

-->ewa8 Prowokacja, być może. Natomiast życie (uwierz mi) pisze barwniejsze scenariusze niż najbardziej dziwny film jaki widziałaś. Do autorki, (jeśli to nie prowokacja)nieuczciwości (śmiem wątpić) nie naprawisz następna nieuczciwością. Skłaniam sie do opinii tych co ci radzą by nie brnąc w to dalej. Wyobraź sobie że on sie zorientuje po 15 latach. Rozwód z o orzeczeniem o winie na twoją niekorzyść masz jak w banku. Itd itp.

-->ewa8 Prowokacja, być może. Natomiast życie (uwierz mi) pisze barwniejsze scenariusze niż najbardziej dziwny film jaki widziałaś. Do autorki, (jeśli to nie prowokacja)nieuczciwości (śmiem wątpić) nie naprawisz następna nieuczciwością. Skłaniam sie do opinii tych co ci radzą by nie brnąc w to dalej. Wyobraź sobie że on sie zorientuje po 15 latach. Rozwód z o orzeczeniem o winie na twoją niekorzyść masz jak w banku. Itd itp.

Myrevin NO MOżE I NIE PROWOKACJA DLA MNIE TO DZIWNE KARA BOSHA HEHEH żEBY RAZ JEDEN I W CIążY HEHEH NORMALNIE PESZEK

Gość NATAAAAALIAAAA
rzeczywiscie sytuacja straszna, ale na pewno nie oszukuj go w taki sposob ze po kilku latach dowie sie ze to nie jego dziecko! 1. powiedz mu prawde, TERAZ. powiedz ze chcesz usunac, ze nie chcesz tego dziecka (wypadalo by mu ta kase kiedys oddac). moze ci wybaczy, zrobisz aborcje, a kiedys bedzieci mieli sowje dzieci 2> !!!!! jesli mozesz miec kontakt z tym facetem z ktorym sie przespalas !!!!! powiedz mu ze jestes w ciazy i jesli nie chce miec problemow i placic alimentow to zeby dal ci kase na aborcje. zrobisz ja, a chlopakowi powiesz ze poronilas. skoro wiesz ze to bylo jednorazowe i nigdy w zyciu tego nie powtorzysz i kochasz chlopaka to nie ma sensu mu tego mowic

jedyna zecza co powinnas zrobic to mu otym powiedziec bo to bedzie cie przesladydac do konca zycia a on kiedys i tak sie dowie i w tedy bedzie draka idz i mu to powiedz

az szkoda komentowac, normalnie rece opadaja. tytul: \"jestem normalna, atrakcyjna dziewczyna...\" no sorry, ale pojecie normalnosci musialo ostatnio mocno sie zmienic :O :O :O

Teraz tak myslisz, jestes roztrzesiona, ale pozniej popatrzysz na to z dystansu.. zawsze tak jest. popelnilas taki blad i juz nie da sie go TAK naprawic. Dziewczyno! masz mozliwosc zeby zamieszkac, miec te pietro, wezmiesz slub a twoj chlopak nie domysla sie czyje to dziecko! korzystaj z okazji, jesli go kochasz, moze sie nigdy nie wyda.. nie mow juz tego nikomu, nie usowaj ciazy, byc z tym kogo kochasz! twoj przyszly maz bedzie ojcem dziecka, niewazne kto je zpłodził!! pozdrawiam;*

Gość blableblapgiodgkodgkd
idiotka z ciebie. współczuje temu chłopakowi. gdyby to on zrobił dziecko innej to co bys zrobiła? idiotka jakich mało. w tytule napisałas ze jestes normalna? chyba kpisz