Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pani Klaudyna

Romans z żonatym...

Polecane posty

Wczoraj spotkałam się i kochałam z moim żonatym sąsiadem. Nigdy nie przeżyłam tak cudownego seksu... Odezwać się dziś do niego pierwsza czy czekać na jego ruch? Powiedział mi, że jestem tak ciasna, że długo nie wytrzyma... i nie wytrzymał, ale podobało mi się - jego podniecenie udzieliło mi się... Jest tak przystojny jak jakiś aktor, jego dotyk jest cudowny - nie wiedziałam, że mój sąsiad może być takim skarbem - chciałabym, żeby był moim mężem. Jak myślicie, jak często można się spotykać z sąsiadem, żeby nie podpadło? Jak sprawić, żeby chciał przychodzić jak najczęściej???

Gość Taka jakaś 1803
Umówcie się w hotelu.

Gość Taka jakaś 1803
A no to chyba, że tak. Ale to bardzo blisko. Łatwo o wpadkę. Tymbardziej, że ludziska interesują się takimi historiami baaardzo. Poczekałabym na jego ruch.

Będę uważać... tylko żeby się odezwał... mam nadzieję, że nie zaliczył mnie i zostawił, zauroczyłam się nim trochę... Obiecywałam sobie, że nigdy romansu z żonatym... ale on ma taki urok, że jestem oszołomiona...

Gość Taka jakaś 1803
Ja też kiedyś sobie obiecywałam. Powiem tak. Na początku jest to podniecające i ekscytujące. Odskocznia, nowość. Potem, jak się zaangażujesz, zaczną się problemy.

Gość żona sąsiada
czekaj zdziro jedna , jak cię dorwę na klatce schodowej to ci raz nazawsze odechce sie zaczepiać cudzych męzów

żona sąsiada bujaj się, mężuś woli młode, jędrne ciałko od takiej pomarszczonej klempy :P powiedział mi, że wcale nie uprawiacie seksu!

Gość oj jak dobrze marzyc...
Klaudyno nie umiesz spać? Fajny sen miałaś co?

Gość Jakaś taka1803
Teraz wszyscy bębą Cię wyzywać.

Gość sasiad
więc weź kapiel ok.20 :classic_cool:

Gość sasiad
co prawda to twoja pierwsza kąpiel od miesiąca, ale jako podniecony wszystko zniosę

Gość a czy on
nie ma HIV albo zoltaczki typu C albo B albo syfilisu albo pryszczki??

Gość szanowna
pani Klaudyna byłbym zaszczycony gdbym mógł byc rezerwowym w kolejce do tej ciasnej... Całują i liżę JĄ tak jak lubisz

Zaczęłam do niego pisać eski - najpierw nie odpowiadał, potem napisał, że nie może rozmawiać. Tylko tyle. Odezwie się jeszcze? Tęsknię za nim :(

Gość pani KIąudyna
mam tylko penisa i AIDS :P

Gość zobaczysz jak szybko
wróci tylko musisz jeszcze poczekać facet tez nie chce byc zbyt łatwy to tylko jego gra na czas :)

Gość zobaczysz jak szybko
wiem to bo sam jestem facetem i zrobił bym tak samo :) spokojnie wytrzymaj a sam zapuka do Twoich drzwi

ale nie mogę się doczekać... :) napisał mi, że dzisiaj nie da rady, bo żona coś podejrzewa i odezwie się do mnie jak się uspokoi. Chyba uschnę z tęsknoty :P

Gość Blelel
dziwo daj se na wstrzymanie, bo małżeństwo rozwalisz:P nie rozumiesz tego pusta kobieto?????