Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dorotka16

Dupa, mam dosc

Polecane posty

ej sluchajcie dzis gadalam z moja kolezakna i ona mowila ze na celluit ona stosowala roztopiona czekolade z miodem, posmarowala tym nogi i owinela folia na 15min, jutro to wyprobuje i powiem jak dziala :)

Witam po przerwie:) Wicie co robilam ta czekolade ale nie wiem czy ona cos pomaga, ale to dopiero 2 razy wiec sie zobaczy, ej mam pytanie czy wiecie do jakiego lekarza powinnam sie udac zeby mi powiedzial jak to swinstwo zwalczyc, moze jakimis lekami?? ale nie chodzi mi o psyhiatre jakby komus na mysl przyszlo :P

posłuchaj mnie. cellulit to nie koniec swiata. mam chlopaka dla ktorego jestem idealna w kazdym calu i kocha on kazdy kawalek mojego ciala(nawet ten z cellulitem). nie wiem czy lekarz cos tu pomoze. stosuj masaze specjalna rekawica pod prysznicem, dodatkowo naprzemienne natryski(ciepła, zimna woda), balsam na cellulit. mozesz tez robic peeling kawowy. jesli po kilku miesiacach nie bedzie efektow to sie niie przejmuj. wiekszosc kobiet i tak predzej czy pozniej bedzie miala cellulit.

Wiesz co ja to wszystko stosowalam i nic nie pomoglo......... i to mnie wkurza ze u niektorych widac roznice a u niektorych nie :(

Gość gość
a ja polecam masaże próżniowe, jak dla mnie to najlepszy sposób na pozbycie się cellulitu, jestem po serii 10 taki zabiegów i z ręka na sercu, mój cellulit znikł a skóra zrobiła się jędrniejsza i gładsza, jestem z Bytomia więc chodziłam do kliniki Amaryllis, masaże TAAAAK, polecam!!!!!!!!!