Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zborycka

piękna figurga do sylwestra - start 1 listopada

Polecane posty

zborycka.....164cm.....60,8kg.....-0,0.....cel.56.....Niziny Anul............160cm.....56kg.......-0,0.....cel.49.....? ta moja waga, to jest tak w przybliżeniu, bo tak na prawdę, to nie wiem ile ważę, bo popsuła mi się waga i muszę ją dać do naprawy :( (prawdopodobnie baterie mi wysiadły) więc na razie to jest tak w przybliżeniu. 60,8kg wałyłam po ostatnim ważeniu się, tzn. było to jakieś 2tyg. temu jak wylądowałam w szpitalu i tam się ważyłam podczas badań :((

Gość not perfect
wpisze sie pierwszego listopada :)

zborycka - dziekuje za przyjecie do Waszego grona :) hmm odnowsnie diety south beach.. napisze Ci w skrocie - sklada sie z 3 faz: 1) trwa dwa tygodnie mozna jesc chude biale mieso, jajka, warzywa, pozwala stracic 4-6 kg 2) do diety dodaje sie owoce, produkty zbozowe, chudnie sie 0.5 -1 kg tygodnowo 3) polega na trzymaniu uzyskanej wagi jesli chcesz wiecej szczegolow, to proponuje, zebys zagladnela na topiki o tej diecie, jest tu ich duzo, z tego co widzialam, albo po prostu sprawdz w googlach :P bo nie chce Cie wprowadzic w blad. niestety u mnie ta dieta na dluzsza mete nie poskutkowala, bo po sprobowaniu niedozwolonych produktow, rzucilam sie na nie... dlatego teraz tez stawiam na diete 1000 kcal, chce jesc to co lubie, mimo, ze w malutkich ilosciach :) zborycka.....164cm.....60,8kg.....-0,0.....cel.56.....Niziny Anul............160cm.....56kg.......-0,0.....cel.49........ menina........172cm......72kg......-0,0.....cel.62........

Witajcie ja dzisiaj zjadłam jabłko i ryż +pomidor, oprócz tego wypiłam tylko jedną szkl herbaty zielonej, jakoś nie moge nic więcej przełknąć.

Gość aapsik
Hej czy moge się do was przyłączyć? Mój cel to -7kg do końca roku.

Gość aapsik
Dziekuje :) zborycka.....164cm.....60,8kg.....-0,0.....cel.56..... Anul............160cm.....56kg.......-0,0.....cel.49.... menina........172cm......72kg......-0,0.....cel.62...... aapsik.........165cm......59,8kg....-0,0....cel.53......

Gość aapsik
oj nie wiem czemu sie bold włączył :o

zborycka.....164cm.....60,8kg.....-0,0.....cel.56 Anul............160cm.....56,0kg.....-0,0.....cel.49 menina........172cm......72,0kg....-0,0.....cel.62 aapsik.........165cm......59,8kg....-0,0.....cel.53 jus chyba bedzie dobrze ;)

Jak tam dziewczyny dietka u mnie świetnie dzisiaj zjadłam jabłko i troszke płatków z mlekiem, tyle wystarczy hehe:)))

u mnie tez dietka dzisiaj wzorowo, zjadlam: - danio brzoskwiniowy - 3 male ziemniaki z koperkiem i kefir 0% - jablko i tyle :D jestem z siebie dumna :D

czesc dziewczyny, cos cicho u nas, mam nadzieje, ze od jutra czesciej bedziecie sie meldowac :D moj dzisiejszy jadlospis: - danio truskawkowy - omlet z 2 jaj, czerwona kapusta kiszona - jablko (jeszcze nie zjedzone, ale tak za pol godzinki je wszamam) pozdrawiam :)

Gość takatamdzieczyna
hej jestem juz na jednym topivu ale tu tez sie przylaczam:P

witam:) czy wy tu odrzywiacie się racjonalnie??? bo ja to bym chciała tak szybko schudnąć... gdyż moim marzeniem jest zobaczyć jak to jest być chuda... taki mały kaprys... a waże 68kg;/

koleżanko na górzę dlaczego rzuciłaś palenie??? ja wystarczy że słodyczy sobie odmawiam to jeszcze bym miała slimy odrzucić? never!!! cos mi się od życia należy ;P ogólnie to ostatnio jestem strasznie sfrustrowana bo przybieram ciała na zimę jak jakiś pies sierść... ale dam radę

stać nas :D Będziemy sobie chodzić do sklepu i oglądać super ciuchy w rozmiarze 36/8 a nie kurcze zadowalać się 40. Będziemy robić wszystko to co robią te chude dziewczyny. Seź będzie jeszcze fajniejszy... nie będzie czegos takiego jak: o cholera w tej pozie najbardziej znać moja fałdkę :D

Gość antałek
moje dziewczeta czy wiek grarole ,bo z checia bym sie przyłączyla ,bo te panie 40+ juz sa zaawansowane i trudno by sie było do nich dolaczyc a widze ze tu od dzisiaj sie ostra walka zaczyna ja poszukam jeszcze ale jak nie znajde to mnie przyjmiecie ,

Mile Panie, od dzisiaj pelna mobilizacja! malo jemy i ruszamy sie w miare mozliwosci :) pokazemy wszystkim zlosliwym kolezankom, starym ciotkom, ze potrafimy zrobic sie na laski. najwazniejsze, ze udowodnimy sobie, ze nie zyjemy zeby jesc :P sciagnelam sobie zdjecia szczuplych gwiazd, modelek i jak dopadnie mnie chec na jakis nadprogramowe zarcie, to zamierzam wnikliwie je wszystkie przejzec, ale codziennie profilaktycznie i tak to robie, pomaga :D antałek - zapraszamy :) wieczorem sie zglosze, zeby pochwalic sie moim jadlospisem ;)

witam Was dzierwczynki :) cieszę się, że jest Nas coraz więcej i jeszcze bardzoej się cieszę, że zaczęłyście walkę już 1.11 :) ja miałam małe problemy, poza tym nie było mnie w domku od środu, dopiero niedawno co wróciłam :(( ja zaczynam od poniedziałku...niestety nie zależy to ode mnie...mam nadzieję, że będziecie 3mać za mnie kciuki :) obiecuję trzymać sie zasad: śniadanie szkolnka mleka, obiad tylko jedno danie(wybrane), bez kolacji i słodyczy!!! Jak się do tego nie zastosuję chociaż raz! To przestanę się odzywać:( na zawsze! Muszę wyznaczyć sobie jakąś karę!

wiecie? Miałam ostatnio straszny dołek i ogromne problemy z chłopakiem, ale dopiero co ode mnie odjechał i wszystko sobie wyjaśniliśmy i już jest okey ;) ale gorąco było :( muszę się Wam czymś pochwalić dzisiaj mija 0,5 roczku jak jestem z moim ukochanym :* :* hihi :* ale jestem szczęśliwa :D :D normalnie cała w skowronkach :) :) ah jak ja Go kocham :) :) a co tam u Was :) ? Jak idzie dietka :) ? Ja już jak wyżej wspomniałam zaczynam wszystko od nowa :( eh, ale teraz mam mocne postanowienie :) trzymajcie za mnie kciuki :) proszę :* chce, żeby był to już ostatni raz jak zaczynam dietę...na prawdę, bo już mam dość tej ciągłej walki i tego, że codziennie się poddaje :(( i wymiękam na widok czegoś słodkiego :(( postanowiłam sobie, że jak nie dostosuję się do powyższych zasad, to nie będę pisać na topiku :(

potrzebuje pilnie tej książki! \\\"Chuda\\\"- J. Fathallah wiecie, gdzie mogę ją pobrać??

czasu za bardzo też nie mam już :(( bo jutro mam spr. z biologii i pasowałoby się na niego przygotować :| tym bardziej, że dzisiaj z ocenami mi tak fajnie poszło, ale nie będę zapeszać ;) bo do końca tyg. mogłoby mi tak dobrze pójść ;) hihi i co najważniejsze :) dzisiaj na śniadanie zjadłam tylko serek homogenizowany :) w szkole na w-fie porobiłam kilka brzuszków, bo mieliśmy całą godz. taką gimnastykę ;) oj...jak ja lubię te lekcje ;) na obiadek zjadłam jedną kuleczkę ziemniakczków, surówkę z marchewki i kapusty :) + najmniejsza połówka nogi z mięskiem :D i wypiłam 2 herbatki z cytrynką i 2 łyżeczkami cukru :(( muszę się tego jakoś oduczyć :(( i wypiłam jeszcze 2 tabl. musujące takie do wody :) tzn. w jednej szklance 300ml, ale z 2 tabl. :) hihi i na dzisiaj to wszystko ;) więcej nic nie jadłam i nie piłam :) powiedzcie mi czy w takim tempie i przy takim jedzeniu zrzucę ok. 5kg do Sylwestra?? Bardzo mi na tym zależy. A jak nie, to powiedzcie mi co mam zrobić, A NA PEWNO SIĘ DO TEGO DOSTOSUJĘ :) z góry dziękuję za pomoc ;)

jestem załamana :(( nic do przodu :(( ciągle zawalam :(( jeśli jeden dzień uda mi się tak jak sobie postanowiłam, to na drugi dzień wszystko zawalam :( ciągle mówię sobie od następnego poniedzałku. . . ale to trwa tylko do wtorku :( na Sylwestra będę wyglądać jak gruba świnia ;( !! oh :(( widzę, że zostałam tutaj sama :(( pięknie :(