Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kokarda

Czy w toaletach w pubach sa kamery???

Polecane posty

tak mnie to gnebi wiem ze moze i sa przed lokalem moze i an glownej sali ale czy sa w toaletach czy ktos cos wie na ten teamt i jelsi tak to czy w jakis sposob moga byc udostepnione te nagrania?

Gość sabrinaaaa czarownica
nie może być w takich miejscach kamer ,jakbyś namierzyła takową to można do sądu zaskarżyć

Gość AHA.............
A ja widziałam w pubie w Bydgoszczy. ;)

Gość fagot dp
Są bo sam takie zakładam

a moze jest kto skto pracuje w takowym lokalu is ie wypowie podejrzewam ze w duzych klubahc mog abyc ale w pubach?

Gość są w 90 procenatch klubów
ze względów bezpieczeństwa :) oczywiście się o tym nie mówi ale niestety są, oczywiście ich nie widać bo zaraz byłaby z tego afera

Gość fagot dp
w ten sposób zbiera się haki co na niektórych

Gość AHA.............
W takim celu: zdemolujesz toaletę - z pubu nie wyjdziesz, dopóki nie zapłacisz.;)

Gość fagot dp
albo : tu kupiłeś działkę, lub tu bzykałeś tę dupcię i już Cię mamy

Gość są montowane ze wzglądu
na: -bezpieczeństwo - np jak ktoś się przećpa albo opije i zostanie w toalecie -handel narkotykami -dewastacje mienia itd

Gość odczułam to na własnej skórze
udałam się do kabiny w celu zażycia tabletki na alergie (mam uczulenie na kurz) ledwo wyszłam z wc i ochrona była przy mnie zeby pokazać im co to za tabletki, jak że ochrona nie ma prawa do przeszukań kazałam wezwać policje i tak zrobiono :)

Gość pub czy dyskoteka mała różnica
kamery są w każdym miejscu gdzie dochodzi do transakcji narkotykowych

Gość w Krakowie puby
Przychodnia towarzyska i Ministerstwo są na 100% znam właścicieli :)

Gość fagot dp
Ziobro wszystko wykorzysta b. chętnie na zapas - bo nigdy nie wiadomo kiedy hak na kogoś się przyda a dobrze jes mieć asy w szufladzie

hmmmm..... ale np w takicj klubach to wlasnie jest ochrona i tak dalej a w takich pubikach nie ma jest sam baramn i co tez pelny monitoring nie chce mi sie wierzyc :O acha i jesli o te ubikacje chodzi to co kamera jest i w przedsionku tam gdzie umywalka i tam gdzie sedes:O

Gość oj są są i to wiele
studiuje prawo i czesto mieliśmy praktyki na sprawach sądowych, głownie sprawy karne - widziałam pare razy materiały operacyjne ochrony które były dowodem w sądzie - film nagrywany w kabinie, sprzedaż narkotyków lub np ciężkie pobicia

Gość kkkkkkkkkkk
eh co to za swiat przestane chodzi do pubow bo wejde z kims sie bede calowac i juz nas ochrona przywita :O :D

Gość kamery sa w......
90% lokali,tam gdzie myjesz rece i tam gdzie walisz klocka i pokazujesz kuciape tez:p

Gość dlatego lubie domóweczki
żadnej inwigilacji i buraków z ochrony

Gość kkkkkkkkkkk
:O:O:O o masz co za inwigilacja moja noga juz w zadnym lokalu nie postanie 😭 a potem beda wasze tylki w internecie pokazywac

Gość eh szkoda gadać
zero prywatności

Gość gość
bylam w muzeum, skorzystalam z toalety dla osob niepelnosprawnych, ktory byl tez pokoikiem dla matki z dzieckiem ( przewijak) i toaleta rodzinna nad lustrem kamera, na srodku kamera (to bylo pomieszczenie z sedesem!) az mnie mdli jak pomysle, ze jakis oblesny 50letni ochronizrz wali sobie do tego konia-do nagosci sprawnych i niepelnosprawnych, do nagosci dzieci chyba w takich miejscach nie powinno byc w ogole kamer?

Gość gffd
dewastacja mienia ? przeciez do tego nie jest potrezebna kamera,.,.,. jak sie zamkniesz w kiblu i rozwalisz spluczke to kamera i tak cie nie widzi ,.,. Chyba ze jakis zboczeniec naceluje ja na kibel .,,. A tak calkiem serio kamer w lazienkach nie pownno byc z roznych powodów ,.,. niektorzy Ludzie sa tam nago

Gość gość
noe wlasnie, w tolaecie mozna nie tylko zalatwiac potrzeby, ale tez sie przebierac to nie powinno byc karalne? w takiej dla niepelnosprawnych zaslaniaja sie niby " wzgledami bezpieczenstwa", mam nadzieje, ze nie rejestruja one caly czas... tylko np. wlacza sie je jak ktos dlugo nie wychodzi i nie reaguje na wolanie