silva007 0 Napisano Październik 20, 2007 witam. jestem w trakcie pisania reportazu na temat aborcji i potrzebuje 2 punktow widzenia. chetne kobiety do opowiedzenia swojej historii prosze o pisanie na podany mail. pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość postaram sie pomoc Napisano Październik 20, 2007 przezylam to.... jakich informacji potrzebujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość postaram sie pomoc Napisano Październik 20, 2007 jak chcesz mozesz po prostu zadawac pytania. bede odpowiadala. pisac wypracowania na ten temat nie chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
silva007 0 Napisano Październik 20, 2007 po prostu chcialam poznac blizej sytuacje w jakiej sie znalazlas, co sie sklonilo do tej decyzji oraz problemy natury psychicznej po zabiegu... wiec jak widzisz, chodzi mi o bardziej intymne relacje, wiec nie wiem czy chcialabys sie wypowiadac na ogolnodostepnym forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość postaram sie pomoc Napisano Październik 20, 2007 zapisze maila... moze wieczorem opisze to co przezylam.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
silva007 0 Napisano Październik 20, 2007 bede wdzieczna. pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość postaram sie pomoc Napisano Październik 20, 2007 co to za reportaz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach