Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ratunku Tyję

Ratunku! Tyję!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Ratunku Tyję

Od pół roku mieszkam z facetem, który pracuje w cukierni i codziennie przynosi z pracy pączki, bułki słodkie, ciasta. Sam tego nie je, bo już ma dość samego widoku w pracy, a ja jem, i to dużo. Dzisiaj wzięłam centymetr i się zmierzyłam. Przez 5 miesięcy przybyło mi 5 cm w biodrach. :O Już nie pamiętam kiedy tyle miałam. A myślałam, że tak ciężko mi przytyć. Co mam robić? Ja tak lubię słodycze i nie mogę się powstrzymać, te słodkości są takie pyszne! Jak osoby, które się odchudzają powstrzymują się przed jedzeniem? Podzielcie się ze mną swoimi sposobami. Jak tak dalej pójdzie na wiosnę będę musiała kupić sobie wszystkie nowe ubrania. :-(

Gość mamo jaka twarz
ile masz wagi i wzrostu ?

Gość Szyszyszy
powiedz facetowi zeby nie przynosil tych bulek proste

Gość Ratunku Tyję
Mam 171 cm wzrostu, ale nie wiem ile ważę teraz. Latem ważyłam 54-55 kg, a teraz już na pewno dobiłam do 60. 😭

Gość Ratunku Tyję
proste, proste, to wcale nie takie proste dla takiego łakomczucha jak ja!

Gość klawo jest
a jakie masz wymiary

Gość naprawde nikt
No to nie jedz nic po 18 i moze zacznij troche cwiczyc (nie mowie ostro, tylko troche, spalaj te paczki)

Gość Ratunku Tyję
te biodra to było 91cm, a teraz 96cm. Koszmar!

Gość sliczna jest to fakt
A ILE MASZ LAT? I CZEMU 96 W BIODRACH TO KOSZMAR??TO SZCZUPLE BIODRA.

Gość sliczna jest to fakt
ALE PEWNO MIERZYSZ ZLE BIODRA JAK ZWYKLE KAZDA.\ BIODRA MIERZY SIE NA SRODKU PUPY A NIE NA KOSCIACH BIODROWYCH.

Gość Losie
I czego oczekujesz? Mamy Ci współczuć? Po cholerę wcinasz te pączki a potem sie żalisz. Wsadz dupsko na rower stacjonarny albo idź na siłownie i będzie dobrze.Wkurza mnie takie pieprzenie.Ja nie jem słodych 4 miesiące i ruszyłam dupsko i 8 kg mniej.Odstaw pączki i będzie dobrze,

Gość wy macie najebane z tym
wmawianiem komuś, że ktoś źle zmierzył biodra szczególnie komuś kto pisze, że ma na przykład 91cm czy to jest tak mało???????? to normalny wymiar! ja mam właśnie w biodrach czyli w najszerszym miejscu pupy 89cm, a na kościach, o których wiecznie tak piszecie, że ktoś pewnie źle zmierzył mam 79cm nie wiem ile musiałabym mieć w biodrach żeby na kościach mieć aż 91cm i żeby nie było wątpliwości nie jestem żadnym wypierdkiem, bo mam 169cm wzrostu

Gość Ratunku Tyję
Nie da się nic nie jeść po 18-tej, już prędzej mogłaby nic nie jeść do 18-tej. --> sliczna jest to fakt - na prawdę uważasz, że 96cm to szczupłe biodra? Ja tyle miałam chyba wtedy jak byłam w ciąży, wiele lat temu, a od tego czasu raczej 88-91cm. Przeraziłam się, bo zawsze uważałam, że mi jest bardzo trudno przytyć, a to tak się stało jakoś niepostrzeżenie. Nawet jeśli źle mierzę biodra, to zawsze tak mierzyłam i jakby nie patrzeć przybyło mi 5 cm. Mierzę w najszerszym miejscu na pupie, chyba dobrze.

Gość chuda tylklo
to szkapa jestes jak w biodrach masz 91 tylko ..bleee nie masz dupy chyba wcale.

Gość do idiotki wyżej
chyba napisała, że teraz ma 96cm:P

Gość jgggg
96 to są już okrągłe biodra, nie czaruj się. Mam 40 lat i tyle wzrostu co ty. przetestowałam przez ten czas na sobie różne wagi i wiem, jak się wygląda mając 96 cm w biodrach. To nie jest tragedia ani dramat, to jeszcze może być ok pod warunkiem: ani jednego pączka więcej. Natomiast wiesz, jak ktoś walczący całe życie z wagę cię czyta, no to śmiech albo złość. No jak biedactwo mam sie powstrzymać od tych pączków. Przecież tak je lubisz... MNIEJ ŻREĆ moja droga, tak jak każda. Niektóre całe życie. Nie pamiętam jak smakuje pączek.

Gość moaja mama ma 50 lat
172cm wzrostu i 94cm w biodrach więc o czym my tutaj mówimy?:O

Gość Ratunku Tyję
Jedna i wieeeeeeeeelka zaleta z tego tycia to taka, że .. powiększyły mi się piersi, ale jak schudnę to i będzie po piersiach :-( Teraz mi się podobają. Ale trudny wybór : szczupła dupa i malutkie piersi, czy większe piersi ale i większe dupsko.

Gość ja tam wolę mały tyłek i małe
cycki:D zresztą małe, co to znaczy małe dla Ciebie? dla mnei ważne by były proporcjonalne do sylwetki

Gość Ratunku Tyję
🌻 Jak myślicie? ile przytyłybyście po 8 miesiącach objadania się słodkościami? Dzisiaj zmierzyłam swoje wymiary: biodra - 97 talia - 72 biust - 90 waga - 60 kg przy wzroście 171, to chyba nie jest dużo? Myślę, że przy takiej diecie przytyłam nie dużo i gruba nie jestem, słodkości już mi się trochę przejadły, więc więcej nie przytyję, mam nadzieję.

Gość grooosia
dziwisz sie z etyjesz jak wpier***** jak siwnia slodycze??? powied zmu,ze nie chcesz juz sie utuczyc...i nie chces zby rpzynosil slodyczy,bo to skozdzi zdorwiu i tobie..i bedzie po klopocie

Gość Ratunku Tyję
Podałam swoje wymiary, czy jestem gruba? Nie dziwię się, że tyję, że przytyłam, ale czy przytycie kilku kg to takie straszne??? szkodzi zdrowiu??? a w jaki sposób szkodzi zdrowiu? nie ważę 120 kg.

Gość grooosia
slodycze zatruwaja organizm.....;/ co innego jakbys sie objadala warzywami... niszczysz zeby, bedziesz miala za duzo cukru, i pewnie tez nerka i watroba w koncu zacznie to odczuwac