Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziewczyna123

Od jutra zaczynam dietke wodną!! Sprawdzona i Waga w dół!!

Polecane posty

tzn moze nie uda mi się pić 8 l dziennie ale 5 to podstawa Tylko mam pytanko moze to byc równiez woda niegazowana mineralna? np żywieec obojetnie jaka czy tylko taka przegotowana??

Gość Lady Starlight
a cóż to za dietka?

polega na piciu wody do 8l ale nie zawsze sie to uda:) i podobno waga w dół wielu juz sie to udało!! po 1miesiący przynajmiej 4 kg mniej!!

Gość truskafka_19
cos o tym kiedys slyszalam :) jasne ze moze byc zwykla woda a raczej musi ;) hmmm moze tez od jutra sie przylacze?! ;D

Gość Jato123
Koniecznie niegazowana i tyle . Do boju , ta dieta pokaże czy i jak jesteśmy słabe , chyba że to my wygramy. Mam na to ochotę ponieważ muszę schudnąć ok. 10 kg

Gość wgwgwgwg
no ale tu jest tez wazne co bedziecie jadly. bo jak obzrecie sie chlebem, serem,chipsami i czekolada to nawet i 10l wody nie pomoze :/

Gość Jato123
Super , ale trzeba wytrwać przynajmniej 2 tygodnie , po takim czasie liczę na jakieś 2 kg w dół i wtedy całkowita mobilizacja !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Jato123
Po wypiciu 8 l wody apetyt zbzikuje , uwierz

heh no przeciez to na tym nie polega zeby sie objeść, masz racje ja juz teraz ograniczam się z jedzeniem zero kolacji i ograniczzenie od słodyczy i do tego woda mam nadzieje ze po 2 tyg. zobaczymy jakiś spadek wagi ;))

Gość Lady Starlight
to znaczy, że pije się tylko wodę? a jedzenie - w ogóle czy coś specjalnego?

Gość Jato123
Poczytaj "moja cudowna dieta cud"

nie, jeść mozna oczywiście ze tak tylko nie towarami ograniczac się od tłustych i kalorycznych ozna prowadzic normalny styl życia:) wszystkiego po troszku! Jak od jutra zaczynam będe was informowac;P

Gość Jato123
ja również ,tego mi właśnie trzeba , to będzie zdrowa rywalizacja życzę super efektów

Do: Sweet Chocolate No popieram, popieram takie odchudzanie, ale nie pijcie bezpośrednio przed snem, ani nawet godzinę przed!, bo to bardzo zakłóca jakość snu. Z takim ciałem pełnym wody trzeba wstawać do kibelka w nocy, a to bardzo zakłóca wypoczynek podczas snu - źle, oj źle dla naszego ciała.... Poza tym lepiej te 8 literków wypić wcześniej, wysiusiać się przed snem porządnie i mieć z głowy takie wstawanie :/ POWODZENIA! i wytrwałości w odchudzaniu :)

ja kiedys przeczytalam ten topic Kay o wodzie i chciałam spróbowac - niestety napuchłam od tej wody! Podobno to po kilku dniach mija ale i tak dalam sobie spokój :P Teraz chce do tego wrócic, ale na pewno nie 8 czy 5 litrów, ale może tak ok. 3

Gość Jato123
To dość wygodna dieta bo jedzenie ograniczy się samo , przecież nie będzie miało miejsca .Dla mnie to ostatnia deska ratunku - wchodzę w to

ja oprocz tego pijanśtwa zamierzam też ruszyć dupę: marsze, nordic walking i pilates, ale teraz akurat jestem na antybiotyku to sama nie wiem :( mam nadzieje ze uda mi sie więcej ruszać już od poniedziałku :)

Gość Jato123
Zaliczyłam już dwie szklanki + śniadanie , do obiadu będę tylko pićććććććććććć , więcej wiary !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no i oczywiście na wybory !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! będziemy miały fajną datę odchudzającą - " od wyborów"

wkoncu przynioslam sobie wode w dzbanku i ppije juz 2 czy juz 3 szklanke nie pamietam hehe :P tylko musze pamietac o tym ze nie wolno naraz wypic za duzo bo sie rozciaga zoladek !!! najlepiej szklanka lub dwie co pol godziny :D