Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziewczyna123

Od jutra zaczynam dietke wodną!! Sprawdzona i Waga w dół!!

Polecane posty

chyba też bedę trzymac się wersji \"szklanka co pół godziny\" - przynajmniej dzisiaj, bo w pracy bezie trochę gorzej :P Zastanawiam się co zjesc na snd, chyba poł kostki twarogu.

Zastanawiam się nad dołączeniem witaminek , bo trochę racji z wypłukiwaniem soli mineralnych jest. Myślę , że Vitaral wystarczy , jest niedrogi.Woda jak narazie super , o jedzeniu myślę mniej !No i szkoda byłoby powiedzieć sobie - \" znowu mi się nie udało bo nie mam samozaparcia w dążeniu do celu \". Nie ma prostszej i tańszej diety więc jak nie \"TO\" to już nic , a ja nie mam zamiaru pokochać swoje zbędne 10 kg o NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

ja do tej pory zjadlam: Ś: owsianka(140) IIŚ: 1 mleczny lod(70kcal)+jablko(80kcal)+2 gryzy kielbaski(40), 2 gryzy serka plesniowego(40) i 2 lyzki salatki jarzynowej (50) +1/3 chlebka ryzowego(60)+kawa inka(20) czyli narazie zjadlam :500kcal :P na obiad mam rybe po grecku (150kcal) i na kolacje zjem sobie serek wiejski +1/2 banana(160) czyli jakies 800-900kcal max dzis zjem kupilam dzis princesse kokosowa w czekoladzie :/ i zastanawiam sie po co :p hmnmmm zjesc ja czy nie ?:P

Ja zarazie jeszcze dzisiaj nic nie piłam i nie jadłam. dostałam okres i brzuch mnie tak okropnie boli ze nie mogę nawet pomyśleć o zjedzeniu lub wypiciu czegokolwiek :(

Gość zastanawiam sie co
jak sie czujecie po bicu takiej ilosci wody. nie czujecie sie jak jakies baloniki??

witam was proporcje przy wipijaniu wody... co każdy człowiek powinien co dziennie żeby wszystko dobrze funkcjonowało to ok 30-45 ml wody na kg masy ciała.... przy zdrowych nerkach te 5 czy 8 l wody nie powinno zaszkodzić... a wiadomo ,że 3 dni bez wody mało kto wytrzyma.... woda jest bardzo potrzebna.. nerki i wątroba odpowiadają za usuwanie toksyn z organizmu...jeżeli wypijamy zbyt mało obciążamy wątrobę dodatkową pracą a nerki wtedy nie pracują prawidłowo....

Ja juz po obiedzie, no ale po kolei: snd - jajecznica + 2kromki wasy ob - ziemn.+buraczki+ gołąbek (tylko w ndz jem takie obiadki z ziemniakami) woda niestety cięzko mi wchodzi, więc dam znac jak wypiję 1,5litra. Teraz idę na godzinny spacer z suką, a potem będzie pilates.

Naprawdę nie chce mi się jeść ale na obiadku u mamy troszkę sobie pozwoliłam (niedziela) Wypiłam już ponad 2 l i napewno wypiję 4 bo już nigdzie nie wychodzę . Trochę z tym bieganiem do WC to problem ale nic to przy perspektywie zostania laską

ooooo to może poczuje sie lepiej gdy zacznę więcej pić :) Chociaż szczerze mówiac wypicie 1,5l to juz dla mnie problem (bo oprócz wody jest jeszcze kilka herbat i np. kompot) wiec może zacznę wprowadzac zwiększone dawki stopniowo? Np. ten tydzien 1,5l, nastepny 2, az dojdę do trzech.

Gość wazne pytanie barddzo

Gość wazne pytanie barddzo
czy to moze byc przegotowana woda czy koniecznie minealna

czuję się jak balon , już niczego nie zjem , chyba zrobię 100 brzuszków i poczekam na wyniki wyborów , idę szukać karimaty .Tak chciałabym schudnąć .............. jest mi ciasno i żle ..............

dziewczyny naprawde pijac tak duzo wody nie chce sie jesc :) ja oprocz mineralki pije tez 3x dziennie kawe inke z odrobina mleka---- zapycha jak cholera !!! i rozgrzewa z chlodne dni a na dodatek jest bardz bardzo dobra :D polecam!

Gość Lucy in bed
Ja kończę 1,5 litra, ech....musze wyrobić w sobie nawyk picia :P Oprócz tego musze wcinac buraki bo mam za mało żelaza.

hej ja tez jestem już po 3 litrach picia wody:) MASAKRA nie chce mi się wcale jeść a gdy zobaczylam na stole świeżutki placuszek nie miałam chęci go zjesć (wierzycie????) a ja jestem taki żarłok teraz przez ten tydzien codziennie będe miala butelke wody przy sobie heh:) a jaka wode kupujecie??

Primavera - baniak 6 l , to dobry sposób żeby kontrolować ilość , kosztuje niecałe 4 zł

Wody ok 2.5 l 2 kawy a teraz herbatka ,zjadłam 2 pyszne bułeczki z wędlinką i mam wyrzuty sumienia , już dzisiaj nic nie zjem. Ucieszona wagą 1 kg w dół mimo , że biorę te chol***e leki na tarczycę , po których pojechałam 6 kg w górę !!!!!!!!!!!! w ciągu 5 tygodni a operacja za miesiąc lekarz obiecał że waga się wyreguluje , nie wierzę i dlatego piję wodę

jato123 ważysz mniej o 1 kg?? Niezle moja narazie stoi a nieraz jest tak ze popołudniu o 0.5 kg idzie w góre ale jest ok:) I brzuszek się zmniejszył:D pozdro

Ja zaczęłam w sobotę - picie i od tamtego czasu mogę zmieścić mniej jedzenia , jest super nawet w pracy. Najgorsze to bieganie do WC ele w nocy nie wstawałam

ja też czuje że to dziala, chociaz nie wiem czy mniej jem, najwazniejsze ze woda wszystko wypłucze.