Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martyna001

oznaki ciazy

Polecane posty

Gość Martyna001

mam pytanko napiszcie mi wszystkie oznaki ciazy prosze o odzpowied:(

Gość u każdego są inne
wiec nie ma szans by wszystkie wymienić lepiej to Ty opisz swoja sytuację

Gość Martyna001
okres spuznia sie juz poltora miesiaca, mam klucie pod zebrem niby bylam u lekaza i ztwierdzil ze mam zmiany w dole brzucha i lepiej zebym zglosila sie do ginekologa, wystepuje rowniez twardnienie brzucha

Gość anusiaaaaaa88
a moze zrob test to da ci wieksza pewnosc jezeli nie chcesz isc do gina a co do tego twardnienia brzucha to czytalam jak mamy sie wypowiadaly ze wlasnie jest twardy w ciazy a innych objaow nie masz?

I lekarz ma rację, należy zgłosić się do ginekologa.Ciąża to tylko JEDEN Z WIELU potencjalnych podejrzanych zaniku miesiączki, wśród innych znajduje się: zła dieta, odchudzanie, zmiany hormonalne, torbiel, zmiana klimatu, silne stresy i inne.Trzeba zbadać.A w celu wykluczenia ciąży - wykonaj test. Jeśli wyszedł negatywny - to odpowiedź już masz. Gdybyś była w ciąży, to byłaby na tyle rozwinięta, że nawet najmniej czuły test z rozrzedzonego moczu - wykryłby antygen hCG.

Gość Martyna001
ale ja nie wiem co mam myslec tak co pare dni mam uplawy czyli kropelka krwi na majtkach i to koniec a tak pozatym nie odchudzam sie i jem to co zawsze niewiem pomuzcie

Gość anusiaaaaaa88
wydaje mi ssie ze to raczej ciaza nie jest skror co pare dni mas uplawy ale wiesz lepiej zrob test bo tak naprawde ci nie powiem na 100% le te uplawy moga swiaadczyc o zmianach hormonalnych badz tezz o jakiej chorobie wiecc jak dalej bedziee :P z tymi uplwami a test wyjdzie negatywny to idz do gina tak czy siak

Gość Martyna001
no ale w tym problem ze uplawy sie skonczyly tydzien temu a w kulko cos jem jestem wiecznie glodna i nie moge sie najesc

Idź do ginekologa bo tu odpowiedzi nie dostaniesz, przyczyn może być mnóstwo - nie wykluczając stanów chorobowych.Poza tym przydałoby się zrobić pierwszą cytologię, szczególnie, jeśli miałaś lub masz upławy. Upławy świadczą o infekcji.

Gość madziuchna69
hej mam pytanie-biore MILVANE chcialam przesunac okres i nie robilam 7dniowej przerwy i w czwartek zaczelam nowe opakowanie czy po wczorajszym seksie zajde w ciaze?? i jak teraz wywolac okres??

Po zakończeniu opakowania okres przyjdzie sam. Nie przerywaj w połowie, bo zrobisz sobie bajzel w organizmie.Jeśli bierzesz zgodnie z ulotką to skąd pomysł, że możesz zajść w ciążę?

Gość anusiaaaaaa88
najlepiej zrob test hehe a o tym glodzie to niektorzy tak maja :P kazdy organizm jest inny ;)

Gość anusiaaaaaa88
a tak zapytam czy wolabys byc w ciazy czy nie ?

Gość Martyna001
wolala bym nie ale misie wydaje ze raczej jestem podkresle ze za kazdym razem robilam to bez zadnego zabezpieczenia

Gość dziewczyno...
wez ty idz do lekarza albo zrob test, a nie szukasz tu wrozek!

Gość Martyna001
dziewczyno nie interesuje cie to to spadaj stad a nie sie wtracasz forum jest dla kazdego moge sobie pisac co chce i kiedy chce wiec nara

Gość Martyna001
a tak wogule to zazwyczaj bardzo malo jadlam a teraz to bym zjadla konia z kopytami i nadal by mi bylo malo:P ech

Gość madziuchna69
kurde bo faktem jest ze pale a wczoraj bylo tez troche winka i boje sie ze to moglo oslabic...czyli mam brac do konca opakowania??

Gość anusiaaaaaa88
a tak zapytam czy wolabys byc w ciazy czy nie ?

Madziuchna, tak, bierz do końca opakowania.Poza tym palenie nie obniża skuteczności działania pigułek - przeczytaj w ulotce - palenie wpływa wyłącznie na zwiększenie ryzyka powstania zakrzepów.I jeśsli bierzesz zgodnie z zaleceniami, to ciażą się nie martw :)

Gość anusiaaaaaa88
martyna to w tym przypadku ;p lepiej zrob test :p heheh czym predzej bo im szybciej sie dowiesz tym mniej niepewnosci :D

Gość Martyna001
to odpisze mi ktos czy nie? pomuzcie babeczki:(

Gość Martyna001
no nic dziekuje i tak musze czekac do ostatniego na wyplate pa dzieki za odpowiedzi pozdrawiam milej nocki

Gość anusiaaaaaa88
jak zrobisz test to daj znac :) co tam sie dzieje :P

Gość Martyna001
NIo napewno dam znac wtedy poszukam porady u psychologa zeby mi pomog wyjsc z dola. papapapa :P