Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krowka m

gin przepisal mi tabletki anty bez badania!

Polecane posty

Gość krowka m

poprostu przyszlam powiedzialam ze chcialabym zaczac brac tabletki antykoncepsyjnea on bez badania przypisal mi diane-35 czy to naprawde obojetne jakie tapsy biore?czy cos mi grozi?

Gość hjjg
ona zawsze dają tabsy bez badabia krwi...jeszcze nikt z moich znajomych nie miał robionych tych badań...ja też nie...też tak ''na oko'' dali tabsy..

Nie, to nie jest prawidłowe choć często spotykane.Badania krwi (na krzepliwość i obciążenie wątroby) obowiązkowe, wskazane też wykonanie badania stężenia estrogenów bo tabletki dobrane na chybił trafił mogą być na tyle źle dobrane, że będziesz się czuła fatalnie a po odstawieniu - zaczną się problemy z cerą, włosami i ogólnie - z gosp. hormonalną.Szukaj lekarza, który zleci Ci wykonanie badań.

Gość krowka m
no wlasnie to jest dla mnie nie zrozumiale jak mozna tak traktowac pacjentow..

mi tez kiedys ginka przepisała tabletki ( nie pamietam, chyba mercilon, to było dawno temu) bez badania, bo miała podpisaną umowę z producentem. tabsy okazały sie wogole niedobrane, jak zaczełam je brac to miałam okres (skąpy, ale zawsze) przez 20 dni, dłuzej nie wytrzymałam i odstawiłam.

to były plamienia dość częste przy pierwszym opakowaniu i nie był to na pewno wynik źle dobranych tabletek, miałam tak samo, przeszło przy 2 opakowaniu i brałam mercilon 14 miesięcy- słuzył mi świetnie, teraz zrobiłam sobie badania i wszystko jest perfect