Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 20, 2007 ....z moim psem ;) proponuję dychę czekam na zgłoszenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sledzę luskę od dawna Napisano Październik 20, 2007 za jedną noc z tobą zrobię wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 20, 2007 :D chodzi o miłego kundelka z pełnym pęcherzem :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość śledzę lusśkę od dawna Napisano Październik 20, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Październik 20, 2007 ja moge za pol godzinki jesli nie lezal pod lozkiem albo jak zdejmiesz z niego koty ................................. z kurzu :D Lusi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Październik 20, 2007 Za czteropak sie skuszę... Marke piwa uzgodnimy w momencie \"przekazania miny do rozładowania\"(myślę że heniek styknie). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 20, 2007 :D koty wolą pod łóżkiem się kłębić no nie chce mi się wyjść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śledzę luśkę od dawna 0 Napisano Październik 20, 2007 luśka mam obsesję na twoim punkcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 20, 2007 ok ale to spacer 10-cio minetowy, po ścisle określonej trasie aż czteropak??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Październik 20, 2007 A dychę to zatrzymaj na wypadek nie wytrzymania pupila. :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fioletowo Liliowa 0 Napisano Październik 20, 2007 A gdzie mieszkasz, Lusiu? ;) nie odmawiaj sobie takiego odświeżającego spacerku! Moja klucha leży już wykończona dzisiejszymi spacerami.. niech i Twoja tak błogo zaśnie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Październik 20, 2007 No jesli o spacery minetowe.. cenię się wyżej. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 20, 2007 :D w wc dwóch facetów w sąsiadujących kabinach jeden puka... -przepraszam, jest u pana papier toaletowy? -nie, nie ma... po chwili znowu puka -a ma pan może gazetę? -nie, nie mam... po chwili znowu puka -przepraszam, a ma pan rozmienić stówę??? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to ja znasz mnie Lusi Napisano Październik 20, 2007 Lusi a nie trzeba go znosić pod pachą, żeby nie wył ??? ;) Bo mojego trzeba było znosić...na szczęście nigdy nie siknął po plecach, ale wiesz....ja nie chcę krakać...:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 20, 2007 10 minet :D he he... Myrevin, dał byś radę? :P muszę go znosić bo go kręgosłup boli :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to ja znasz mnie Lusi Napisano Październik 20, 2007 sorry Lusi, nie wiedzialam, żeś taka uczciwa i powiesz prawdę...:o ...teraz będą się pewnie targować? :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 20, 2007 :O przejęzyczyłam się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to ja znasz mnie Lusi Napisano Październik 20, 2007 to dorzuć gumowy kaloszek, żeby było go w razie czego w co wysadzić i ktoś niechytry się powinien zgłosić ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Październik 20, 2007 {10 minet} Dzwoń do byłej. ( :D) :P P.S. Są problemy natury formalnej. Dycha ok ale w jakim czasie. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 20, 2007 dycha za 10 min.t :P z tym że trzeba go znieść i wnieść po schodach, drugie piętro dorzucę namiętnego buziaka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Październik 20, 2007 Czyli masz jamnika..., baseta ? P.S. Puścisz ulubieńca z pijakiem na spacer ? :o Załamujesz mnie. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to ja znasz mnie Lusi Napisano Październik 20, 2007 Lusi to ten piesek, co się okazało, że jest zdrowy pewnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 20, 2007 daj spokój, popilnuje Cię to mądry kundel jamnikopodobny :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 20, 2007 tak, ma tłuszczaka za łapą :) a ja myślałam ze to rak :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
la la mi do 0 Napisano Październik 20, 2007 a ja bym sie skusila, szczegolnie jesli to bylaby pelnia.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Październik 20, 2007 --> la la mi do (()) Luśka jest zajęta więc się nie skuszę a poflirtować każdy może. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to ja znasz mnie Lusi Napisano Październik 20, 2007 ej no...bo się pies zesika...:o decydujcie się raz dwa...ps.ja nie mogę, bo po nocy się boję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 20, 2007 ciemnica straszna :O ubrać bym się musiała... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach