Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinga30

ojej, jestem w połowie 1 butelki wina i jestem sama!

Polecane posty

Gość głeboka purpura
myrevin z jakiego songu to cytat z tym próchnem ? Ja nie pije, bo sie robie zbyt melancholijna i zaczynam tesknic za najlepszymi latami mojego zycia ktore sie juz skonczyły. Słucham Speed King Deep Purplow i juz sie rozklejam :(

Gość głeboka purpura
my woooomeennn from Tokyo, sheee's so good to meee !!!

Ja nie pije, bo sie robie zbyt melancholijna i zaczynam tesknic za najlepszymi latami mojego zycia ktore sie juz skonczyły.----skąd ja to znam :-(

Gość kinga30
hej dziewczyny! za najlepszymi latami? teraz są naljepsze! i za rok i za 10! prawda? mam nadzieję...

Gość głęboka purpura
nie, najlepsze lata mojego zycia, to wtedy, gdy w taki sobotni wieczór szalałam w klubie studenckim, albo imprezowałam gdzies w akademiku na korytarzu.Od przyjaciół dzielło mnie kilka pięter, albo kilka metrów, Moje zycie było pełne radości i beztroski.. A teraz twkię w sobotni wieczór przed monitorem kompa z nudów, łapię ostatnie chwile weekendu, bo w poniedziałek znowu do roboty.

Gość głęboka purpura
za 10 lat bede tylko starą zwiotczałą staruchą z dziecmi na karku. Myslącą tylko o tym, zeby dac im jesc, ubrac, wysłać do szkoły. Nawet nie bede miała czasu zeby usiasc przed tym durnym kompem. A moje zycie bedzie taką ciągłą szarówka, az do smieci.

Gość głęboka purpura
no to lecimy jeszcze raz z koksem my woooman froom tokyooo, she's so good to me !!! : ) łoj chodzi za mną ta piosneczka

Głęboka purpura, ale czy ubieranie, jedzenie i wysyłanie do szkoły muszą już wszystko przekreślić? Mam 30 lat, nie mam jeszcze dzieci, ale mam nadzieję, że aż tak źle nie będzie, zawsze lubiłam imprezy, zabawy do białego rana, chyba aż tak strasznie być nie może?!

Gość głęboka purpura
lala mi do - odpowiedz zawarta w nicku moim. Kasiula, chciałabym sie bawic, ale juz nie mam z kim niestety :( mam meza, mam prace, mam kase, stac mnie. a nie mam z kim sie bawic...jakos tak po studiach wszyscy znajomi sie rozsypali to tu to tam, ci co zostali chcą byc juz dorosli i nie chca sie juz bawic w soboty. tak mnie ten topik rozczulil, ze zaraz sobie łyknę drinka z bluebolsem ...

Głęboka purpura chyba nadajemy na tych samych falach, czegoś brakuje, a przede wszystkim czasów, które były i kiedy się słyszy przeboje \"z tamtych lat\" oko wilgotnieje, a w piersi tępy ból, bo niemożność cofnięcia czasu strasznie boli :-(

Gość ja też sobie popijam...
Ja też sobie popijam, myslalam ze tylko ja jestem nienormalna pijac sama przed kompem... wczoraj wypilam pol butelki wina, teraz jestem w trakcie 2 połówki... kurde nie mam z kim pić, rodzice spia wiec tez nikogo zaprosic zeby ich nie pobudzic... zdrowko, mordy wy moje! ;)

Gość kozazwoza
Witam ! Dzisiaj to juz 4te piwo...zaczelam w ciagu dnia... Zostaly mi jeszcze dwa :)

Gość głęboka purpura
Kasiula i właśnie chyba tylko muzyka tak na mnie działa , w połączeniuz z alkoholem, ze wracają stare wspomnienia. Człowiek sobie przypomina te wszystkie dawne chwile i wie ze tego juz nie bedzie nigdy I trudno sobie wyobrazic i miec nadzieje, ze kiedys w przyszlosci bedzie lepiej :/ Zdrowie !!!!

I Głęboka Purpura ze mną to samo, pozostawiam to bez komentarza, bo właśnie już jestem poryczana.

Gość głęboka purpura
nie płaaacz kaśka bo tu miejsca braak , na twe babskie łzy !! :P:P

Gość abrakadabra chokus
ja chyba pierdolne kolejnego browara...

Gość 696
kasiula !!!!! masz 30 lat i nei masz dzieci ?? choc jednego ?? to wez ni echwal sie takimi osiagniecaimi, co ?? kiedy zamierzasz je miec ?? Powinnas miec na imie PorazkaJakas...

Chwalenie nie chwalenie, żeby mieć dzieci trzeba im zapewnić byt, wolałam się wykształcić, skończyć studia i zdobyć stanowisko głównej księgowej, przynajmniej teraz nie muszę się zastanawiać czy stać mnie na utrzymanie dzieciaka.

Gość a ja mam jeszcze
jeszcze pol wodki i tez jestem sama:D

Gość głeboka purpura
Kasiula, nie bierz pod uwage 696 to prowokator cholerny, pij lepiej ! zdrówko