Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jesienny lisc

wciaz nieszczesliwa

Polecane posty

Gość jesienny lisc

Wrzyscy na okolo mowia,ze mi zazdroszcza, a ja wciaz czuje sie nie zpelniona,nieszczesliwa. Jestem niby ladna dziewczyna,mam dlugie wlasne blond wlosy, ladne 75C,20 lat .Zawrze co chialam to mialam.Moi rodzice sa kochajacy,wspaniali.Mam pieniadze, dom, wrzyscy sa zdrowi.Ja zaczelam upragnione studia, od roku mieszkam z moim chlopakiem, ktorego bardzo kocham i on mnie tez.Jest troskliwy i bardzo kochany. Urzadzilismy sobie fajne mieszkanko , mamy extra auto itd. Mam supek kumpele jest o 13 lat starsza odemnie ale jakos nie czujemy tej roznicy i moge o wrzystkim z nia pogadac. A czesto placze, i nie chce mi sie zyc, bo nie widze sensu zycia.Wrzystko co mnie kiedys krecilo i ladowalo mi baterie znudzilo sie po prostu.

Gość a mówią że od przybytku
głowa nie boli....

Gość ooIga
idź do psychiatry... mnie pachnie to depresją

Gość Betitek_20
Mam tak samo ... 20 lat , dobrą prace , studia , pieniądze , mieszkam z ukochanym z którym jestem szczęśliwa już od 6,5 lat , jestem zgrabna , ładna ( pracowałam również jako fotomodelka ) , lubiana , podziwiana , adorowana ... i nieszczęśliwa ... Zawsze wszystko w życiu szło po mojej myśli . Wszystko co pragne to mam ot tak ... Chyba jestem szczęściarą ale nie potrafie tego docenić ... Z drugiej strony bardzo boje sie że to wszystko strace ...

Gość bisnessowa dzieczyna
oj cos mi sie wydaje ze nie masz najwazniejszej rzeczy w calym twym dobytku..............................SLOWNIKA ORTOGRAFICZNEGO

dostaniecie w tylek jeszcze od zycia, nie martcie sie i jak potem wam zaswieci slonko nad glowa to docenicie........

Gość zona meza
moze masz za duzo luksusu kolo siebie?? piszesz ze masz wszystko co chcesz,moze za bardzo weszlas w dobre zycie i dlatego byle rzeczy cie nie ciesza?

Gość gwiazdka na niebie
SORRY ALE OD KILKUNASTU LAT MIESZKAM ZA GRANICA I JUZ NIE CZESTO UZYWAM POLSZCZYZNY PISANEJ.

jak dla mnie życie jest niczym, mam do niego olewczy raczej stosunek.. nie wiem po co ono jest jaki jest jego sens dlaczego tu jestem o po co? może przez to tak mam że ja się cięgle zastanawiam nad tego typu rzeczami.. mam taką filozoficzną naturę, bujam w chmurach.

Gość zdaniem.faceta
Betitek_20 wcześnie zaczęłaś skoro jesteś już w związku od sześciu lat , podobno po 7 latach życia w zwiazku nagle odwala :)

Gość marność nad marnościami
i wszystko marność:O tez tak mam bez sensu jest wszystko i tak kiedys umre wiec po to to wszystko:O

Gość gwiazdka na niebie
juz nawet sex mi sie znudzil...ktory tak lubilam, teraz to taka zwykla rutyna....

Gość Betitek_20
niom miałam 13,5 lat ale naprawde kochamy sie do dzisiaj i planujemy ślub . Nie potrafiłabym żyć bez niego ... i już sama nie wiem o co mi chodzi :( tak to chyba deprecha ...

Gość jesienny lisc
wrzystko mi sie po prostu znudzilo...sex,siano.Uwielbialm scigac sie samochodami-jak na moj wiek,a nawet to juz mnie nie kreci i nie biore w tym udzialu

Gość kormorany
Widocznie Ci sie w glowie od tego szczęscia przewrociło :/:/

Gość słuchaj kochana jak masz
wszystkiego za duzo i nie wiesz co z tym robić to moze dałabys troche co??? no kurcze chociaz troche:) ...ja pierdziele jaka to prawiedliwość!!!!! jedni śpia na forsie i szcześliwi na całego a biednemu to zawsze ch.u.j stoi,broda rośnie i wiatr w oczy wieje ... ech zycie....:(

Gość jestes o jeden krok
od siegniecia po narkotyki

Gość jesienny lisc
pamietam kiedys jak moim rodzica sie nie powodzilo to zbeiralam sobie pieniadze na nowa bluzke,a jak sobie wkoncu ja kupilam to bylam taka zadowolona,szczesliwa i wogole a teraz to nic .... wtedy potrafilam cieszyc sie wrzystkim'

no daj troche a otrzeżwiejesz od ręki GWARANTUJE!!!:D dopiero ci przejdziesz jak będziesz musiała zasuwac od nowa na wszustko i przynajmniej nie bedzie czasu na pierdoły!!😠

Gość jesienny lisc
nie narkotykow nie biore i nie mam zamiaru, czsami lubie sobie wypic cos ale tylko okazyjnie na imprezach.Znalam kikla osob co bralo i stoczylo sie na samo dno-nie bede tak

nie dasz to sie wypchaj pakułami i tłuczonym szkłem .... -a może pomyśleć o głodnych dzieciakach i jakoś im pomóc ....

Gość A WEŻCIE WY WSZYSTKIE....

Gość mkopppppp
jesteście chore i tyle, otwórzcie oczy, przejrzyjcie na nie i zobaczcie jak muszą się zmagać z życiem inni .... miliony, a wlasciwie miliardy ludzi mają o wiele gorsze życie, ruszcie łepetyną i spadajcie z takimi tekstami