Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baNna

Czy to mogło zaszkodzić i w jakim stopniu?

Polecane posty

Gość baNna

Jestem w ciązy tak mi wyszło w teście lecz teraz niewiem czy w półtora miesiącu czy to ponad tydzień, bo jak robiłam test prawie 2,5 tygodnie temu to wyszło ze niejestem w ciązy. Strasznie się boje bo przed ostatnim stosunkiem byłam pod wpływem narkotyku, czy jeśli jestem ponad miesiąc w ciązy i ten narkotyk mógł jakoś zaszkodzić dziecku i jak? a jeśli przed stosunkiem ostatnim właśnie zaszłam i przed wziełam to zaszkodziło?( ale wtedy to dochodziło dopiero do zapłodnienia powoli jak jestem tydzień w ciązy). Przez ostatnie jakieś 3 dni kręci mi się w głowie, mam mdłości, i zaćmy w oczach. prosze pomóżcie mi

Tak czy tak jeśli była to sytuacja jednorazowa to nie powinno to mieć wpływu na rozwijające się dziecko. Nie zadręczaj się - wiele kobiet niewiedząc,że są w ciąży zażywa różne leki, pije alkohol, a dzieci rodzą sie zdrowe. Jak będzeisz w 12tc to zrob dokładne badanie USG - będziesz miała pewność,że dziecko rozwija się prawidłowo. Teraz skoro już masz pewność,że jesteś w ciąży to podwójnie uważaj i nie zażywaj nic czego nie zaleci zaufany lekarz. A objawy o których piszesz to niz innego jak objawy ciąży - nasilone pewnie stresem jaki powoduje niepewność. A na koniec serdecznie gratuluję Maleństwa:)