Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niunkamala

Dlaczego tak bardzo czuje potrzebe sexu? To strasznie bolesne..

Polecane posty

Gość niunkamala

z uplywem lat cialo samo domaga sie uprawiania sexu! i co zrobic gdy niema faceta? :O wiem, ze za kilka dni mi przejdzie, aczkolwiek dziewczyny czy wy tez tak macie?? ja czuje jak mi tam w srodku wszystko buzuje... czy to jest normalne??

Gość niunkamala
juz daaaaaaaaaaaawno po 21 r.z., tylko co to ma do tego?

Gość niunkamala
tak, a na dodatek powinnam dodac, iz jestem wciaz dziewica, borykajaca sie miedzy zasadami, a wlasymi pragnieniami.

Gość niunkamala
skoro nie jestes dziewica to ci sie wcale nie dziwie, lecz co ze mna?? nie mam chlopaka, dllugo czekalam, nie dawalam sie... bylam naprawde twarda, a teraz? dac sie pierwszemu lepsemu? o zgrozo... doprawdy nie wiem co gorsze! dlaczego ta potrzeba domaga sie we mnie, gdy jestem sama!!! :O

Gość niunkamala
nie chce byc zle odbierana, ale ja czuje, ze bede latwa :O

Gość 770101
hej, ja też jestem dziewicą, jestem \"stara\" i nie mam faceta i tez potrzeby i ten sam problem...łeeee:)

Gość Piotrus Pan
a skad jestes moja droga ? nie pozwole bys tak sie meczyla

Gość niunkamala
racja inaczej tego nie da sie okreslic jak meka! to jakby wyrwac z siebie jakas czesc, siebie albo i gorzej. Co dnia pragne by sie calej oddac kochanemu, i tak cala noce i dnie spedzic, kochac sie i kochac ..jejuu i pomyslec, ze nawet nie wiem co to jest:O a tak mi sie chceee.;(

Gość niunkamala
piotrus na sexa tego to moze jutro, dzis jeszcze sie przemeczymy;)

Gość niunkamala
Ajjjjjjj, pragne, chce, czekam,,,, lecz daleko jestem,,,,, i nie wiem czy jako dziewcica z bolu bym sie nei zwinela, choc mysle, ze potrafilabym o bolu nie myslec, dosc sie nacierpialam heheh

Jak sobie zyczysz ale wiedz ze to do niczego dobrego nie doprowadzi, jedynie mozna sie nerwicy nabawic , albo gorszych spraw !! Koordynacje ruchowa mozna stracic tez ... ;)

Gość niunkamala
cos o tym wiem z wlasnego doswiadczenia, a raczej braku lol, jedynie co do koordynacji zgodzic sie nie moge;) wystarczylo by tylko wprawic kolo w ruch i po klopocie

No wlasnie o tym mowie, rozkrecmy to kolo wlasnie :) Nie pozwol by twoje cialo tak cierpialo, z tak prozaicznego powodu ;)

Gość niunkamala
piotrus, zaraz mi wyskoczyyyyyyy..... chce mi sie poACHac... i ten sluz czuje jak sam wylazi...blee, ide do lazienki, mimo braku przyjemnosci, bo dziurki nie ma :O

Gość To znaczy co cie konkretnie
boli - macica , lechtaczka , pochwa czy co .

Czesc Niunkamala ! JAk chcesz to odezwij sie do mnie do maial pomoge Ci w cierpieni u:) buziaczki :*

Gość troika
niunkamala --> mam to samo, co Ty i też jestem dziewicą. Tylko, że mam 23 lata. :( I też czuję, że będę łatwa, albo zamęczę mojego ewent. Kochanego na śmierć 😭 Chociaż... Nie. Ja nigdy z nikim nie będę. :(