Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hmm Hmmm

piersi

Polecane posty

Gość Hmm Hmmm

A wiec mam pytanie:) czy istenieje mozliwosc zebym w dni nieplodne bez spuszczenia sie do srodka zaszla w ciaze?? Poza tym czy w czasie ciazy bola piersi??? Jesli tak to po jakim czasie...bo mnie bola zawsze przed okresem a teraz do okresu daleko a mnie strasznie bola:)

Jak możesz być w ciąży w dni nieplodne i bez spermy??????????? Piersi boleć mogą nawet już po owulacji. Mnie bolą teraz o wiele wiele bardziej niż zawsze ale to dlatego, że jestem w 3 tygodniu ciąży.

Gość Hmm Hmmm
no wiem ze dni nieplodne...ale jednak troche sie boje bo te piesi tak strasznie mnie bola...

Gość Hmm Hmmm
cykl trwa 32-31 a to byl dzien cylku mniej wiecej 12 nie pamietam dokladnie:)

Wiesz, gdybys zawsze miała regularny cykl ciąża w 12 dniu bylaby nimożliwa, ale zdarza sie jak wiesz z przeróżnych powodów, że owulacja pojawia sie wczesniej i wtedy ciąża jest możliwa. Ale skoro Twój chłopak sie nie spuścił to nie masz sie o co martwić. Chyba, że współyliście bez zabezpieczenia. Wtedy nawet przed wytryskiem może dojść do tego, że uwalniają się plemniki. A w ktorym dniu cyklu jesteś teraz?

Gość Hmm Hmmm
1 21 bo to bylo tak ze wspolzylismy bez gumy i w pewnym momencie on bal sie ze "strzeli" i byl we mnie bez ruchu:0 nogle przestalismy a on byl we mnie bo bal sie ze jak wykona jakis ruch to "strzeli" no i odczekalismy troche i wyjol...bo jak sie za bardzo na ych cyklach nie znam .A okres mialam 1 ostatnio:) i trwal 4 dni

Gość Hmm Hmmm
tam na poczatku jest 21* bez tej 1 na poczatku:P