Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w morde jesza.....

moze i bylo tu takie pytanie ale czy wielkosc piersi.......

Polecane posty

Gość w morde jesza.....

jest naprawde taka wazna??? czy tylko do kochania potrzebujecie? ktos powiedział ze jezeli facet woli duze cycki a sie zakocha w lasce ktora jest prawie płasaka tz ze jest naprawde zakochany. chce poznac wasze zdanie obu płci (wiadomo ze laski wolą wieksze :P )

Gość
ja bym wolała mieć mniejsze (mam 70 C) :( uważam, że duże piersi są wulgarne i przytłaczają osobowość :)

Gość w morde jesza.....
to oddaj mi zdziebko:)

ja mam 75B/70C w zaleznosci od firmy:-) i w sumie jestem z nich bardzo zadowolona. duze piersi szybko traca jedrnosc i stja sie obwisle. moje sa piekne okragle i jedrne i bardzo je llubie. moj facet rowniez, chociaz ztego co wiem mial dawniej obdarzone lepiej laski...coz, nie kocha sie za piersi tylko za osobowosc:]

Gość
chcesz być wulgarna i mieć stłumioną osobowość? :classic_cool:

Gość w morde jesza.....
nieee ja tylko zdziebko chcę:P :D

Gość w morde jesza.....
:O lepiej nie pytaj, napewno mniejsze od Twoich:D ;) a tak to obie mamy kompleksy......:D:D

Gość Hrisu
Małe jest piękne... Przynajmniej dla mnie... Duże tylko przeszkadzają...

Gość
a tam zaraz kompleksy :) JUSTUS sądzi, że to w normie czyli może przesadzam... A dla płaskich stworzono push-up ;)

Gość w morde jesza.....
a co mi po push upie jak w łóżku usłusze tylko jęk rozczarowania......:O :D:D:D

Gość
jest na to rada - możesz się kochać w biustonoszu :classic_cool:

Gość w morde jesza.....
Hrisu dobrze ze tacy jeszcze istnieą:P:) bo ja mam mniejsze niz wiekszosc:P i cały czas myslałam ze bede miec duzo mniejsze powodzenie bo dla was facetów cycki są istotne w partnerstwie a tu widze i słysze ze sie podobam praktycznie kazdemu (nie zebym sie chwaliła czy cos) ale jedno przeczy drugiemu, faceci mówią jedno a robią drugie....

Gość w morde jesza.....
neurosa1 nic takiego nie było:) ja juz z góry stwierdzam ze mogło by byc taka sytuacja gdyby głopak myslał ze na serio takie mam....a potem....UPS:P

Gość w morde jesza.....
chłopak* :P

a ja wole sie nie wypowiadac ;] jestem taka decha, ze widac mi nawet tą drabinke miedzy cyckami. nie wiem to mostek jest chyba ?:D wyglada to obrzydliwie ;/ i jak tu sie nie zalamac co?:(

Gość
neurosa głupia pipa :D ciekawa opinia :) w morde jesza... nie analizuj, przyjdzie co do czego to zobaczysz, że się spodobają :p

Gość malobiusciasta
a ile macie roznicy miedzy podbiustem a w biuscie? faceci nawet jelsi mowia, ze lubia maly biust to chdzi im o takie B a ja mam niepelne A.mam 13cm roznicy miedzy pod biustem a w biuscie.i nie wybrazam sobie pokazac go jakiemus facetowi;).serio.

Gość w morde jesza....
malobiusciasta w koncu bedziesz je musiała to zrobic jak kochanek zedrze z ciebie ubranie:D:P jak chce z tobą figo fago tz ze juz zdązył pofantazjowac na punkce twojego ciała, a ja juz pokazałam:P facetowi który uwielbia takie co sie w dłoni mieszcza i powiedział ze mam fajne chociaz tego nie widac :D:D

Gość w morde jesza....
neurosa1 zeby to sie jeszcze tylko wiekszosci podobało ;)

Gość w morde jesza....
kurde ale ja dzis pisze jak dziecko z IQ na minusie:O :D:D:D:P :classic_cool:

Gość naleczowianka zzz
moj znajomy powiedzial mi kiedys ze zawsze patrzac na kobiete zwraca uwage na piersi i lubi gdy kobieta ma czym oddychac. a gdy zobaczyl mnie (poznalismy sie na imprezie u wspolnych znajomych) moja twarz, oczy byl od takim wrazeniem i byl tak zauroczony, ze na to ze mam male piersi zwrocil uwage dopiero na ktoryms z kolei spotkaniu :D znamy sie juz dlugo i on wie ze mam cycki AA (jezdzimy wspolnie ze znajomymi na wakacje) i powiedzial mi ze mam w sobie taka pozytywna energie i taki urok osobisty ze wielkosc piersi nie ma w tym momencie zadnego znaczenia, wrecz nie wyobraza sobie mnie w wiekszych bo te do mnie pasuja ;) i mysle, ze tak jest z wiekszoscia facetow. niby wola wieksze, ale jak sie juz zakochaja to psikus ;) tak samo jesli deklaruja ze wola brunetki, a spotkaja pelna uroku blondynke i bec ;)

Gość naleczowianka zzz
malbiusciasta, ja mam 5cm roznicy ekhm..... natura poskapila mi piersi, za to dodala do urody ;)

Gość w morde jesza....
wasnie, to znam faceta który gustuje w brunetkach i sam jest brunetem a przez całe zycie miał blondynki i ani razu ciemnowłosej:) powiedział ze woli te a sie zakochuje w drugich:D

Gość w morde jesza....
naleczowianka zzz ja mam to samo co Ty:)

Gość oczywiście że wolą
kształty krągłe i kobiece, ale to nie znaczy, że dobierają pod tym względem kobiety :) jeśli ty się nie bedziesz wstydzić w łózku, to ni ebędzie problemu :) a jeśli on ci coś powie albo da do zrozumienia, niech spada na drzewo :)

Ja mam cycki w rozm 75 d i co z tego skoro mój facet wogóle nie zwraca na nie uwagi :o stwierdził że dla niego cycki moga nie istniec bo woli walory tylne u kobiety ;) pupa i nogi to jest to ! ......także moje cycki mogą zaniknąc :) Osobiście podobają mi sie małe cycuszki a duże kojarzą mi sie z mlekiem bo jak karmiłam piersia to miałam takie wielkieeeee hehehe, także stawiam na małe rozmiary (przeciwnie u faceta cenię duże rozmiary :))