Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie mam ...

Gdzie ulokować swoje pieniądze ....

Polecane posty

Gość pytanie mam ...

Witam! Jestem studentką pierwszego roku pielęgniarstwa :) Nie mam czasu pracować bo na uczelni jestem cały dzień ... a w weekendy wypadałoby się poczuczyć ... czasem tylko idę na jakąs inwentaryzację ... w sumie mój "dochód" (pieniadze od rodzicow, od babci) miesięcznie wynosi ok. 250 zł . Mysląc o mojej przyszłości ... Chciałabym sobie gdzieś odkładać 150 zł ... ale gdzie je umieścić ... słyszałam coś o funduszach inwestycyjnych ... no ale z tego co czytałam to minimalnie trzeba wpłacać 200 zł co miesiąc, a tu raczej u mnie będzie cięzko ... a jak się tego nie zrobi to kara jaka jest ... slyszalam tez cos o kontach oszczednosciowych ...

Gość ja wlasnie zalozylam
program oszczednosciowy. To takie cos ze zakladasz ze przez 5 albo 10 lat odkladac bedziesz co miesiac minimum 100 zl. Oni licza ze przez 5 lat lub 10 uzbierasz tyle. No i musisz to wplacac ale nie musisz co miesiac. Tylko przez pierwszy rok musisz wplacic okreslona sume a pozniej juz nie. to jest calkiem fajne. najlepeij jakbys pogadala o tym w banku to Ci to wytlumacza. Ja mam w PKO SA A i ta kasa jest lokowana gdzie chcesz. ja mam w funduszu akcji polskich

Gość pytanie mam ...
dziekuje za odpowiedz

Gość podszywaczy wielbicielka
W broń i konserwy, idą ciężkie czasy...