Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiaaa21

dlaczego jest tyle zaniedbanych kobiet?

Polecane posty

Gość kiaaa21

dlaczego jest tyle kobiet, ktore nie dbaja o siebie? chodza w jakis brzydkich ubraniach, mysie, tluste wlosy, pomamane paznokcie, otylosc:O albo druga grupa kobiet- tipsy, solarka, zlota mini i biale kozaczki, kilo tapety:O dlaczego tak malo jest zadbanych, ale skoromny, z klasa ubranych ciekawie, jakos inaczej, ale nie tandetnie? czy kobietom nie sprawia przyjemnosci dbanie o siebie?

Gość
ja widzę dużo zadbanych kobiet wokół siebie, nie popadajmy w przesadę...

Gość katharsisss
chyba brak kasy

Gość kiaaa21
wlasnie..kasa to akurat zaden argument, ja swoje najlepsze( markowe) i najladniesze ciuchy mam z lumpekswow..

Gość dzambodzet
Smieszy mnie ta krytyka Polek, chyba nigdy nie bylyscie za granica i nie widzialyscie jak ubieraja sie wspolczesne kobiety...

Gość katharsisss
makrowe nie zawsze oznacza ladne

Gość dzambodzet
Poza tym od kiedy kobiecie zalezy aby inne obce kobiety super sie ubieraly?

Gość dzambodzet
byłam w Mołdawii to wiem co jest teraz na topie :classic_cool:

dzambodzet to chyba Ty nie bylas za granica.Bo o wiele wiecej kobiet ubiera sie swietnie.Wiadomo sa tez zaniedbane,ale stosunkowo ich mniej niz tu.

Gość a co cie to obchodzi
czy wszyscy muszą być tacy sami, piękni i zadbani, do cholery???

Gość feam
akurat otylosc to raczej z nadmiaru kasy, skoro ma co wpieprzac. A tluste wlosy? Nie stac na szampon?

Gość kiaaa21
ja nie krtytkuje Polek, mowie ogolnie o kobietach, nie bylam dawno z granica wiec nie wiem jak sie ubieraja inne kobiety, nie chce Polek porownywac do innych, tylko stwierdzam, ze wiele kobiet nie dba o siebie:O przyklad mam w domu- moja mama, na brak kasy nie narzekamy, mamy swoja firme, duze zarobki, moze nie jakies nie wiadomo co, ale wiecej niz wiekszosc naszych znajomych np. i moja mama chodzi w brudnych(!) starych ciuchach, ma tlute wlosy, nadwage, nie maluje sie,nie uzywa wlasciwie zadnych kosmetykow tylko mydlo krem i dezydorant.. ehhh:O

wiele kobiet nie dba o siebie bo uwazaja sie ,,samotne-nikomu nie potrzebne\'\'-takie szare myszki;-) ja osobiscie dbam o siebie,lubie dobrze wygladac,ciuchy kupuje w ,,pewexach\'\'he he -tak nazywam ciucholandy;-) wlosy farbuje sama,paznokcie robie,,gratis\'\'w studio paznokcia;-) doszlam do wniosku ze jesli dobrze wygladam to odrazu lepiej sie czuje;-) DZIEWCZYNY--DBAJCIE O SIEBIE DLA SIEBIE;-)-nie dla innych!