Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mela18

Czy opłaca sie zmienić choć troche dla chłopaka?

Polecane posty

wszystko co robisz... rób dla siebie :) ale z myślą o facetach :D a co chcesz w sobie zmienić?

Gość HMmmm..
ale po co sie zmieniac? jesli facet nei potrafi zaakaceptowac Cie taka jaka jestes to powiedz mu ładnie : SPADAJ !

Gość to zalezy co chcesz zmienić
jeżeli np. chcesz byc bardziej punktualna, wysportowana , itd to dlaczego nie?

Gość mela18
Jeszcze nie jestesmy razem ,ale zależy mi na nim. Myslalam o zmienieniu stylu ubierania, na troche mroczniejszy, mniej ugłaskany. Marcin jest takim luzakiemi nie wiem, co zrobić, zeby mu w jakiś sposob zaimponowac, a wrecz zaskoczyć

Gość HMmmm..
hmmm, widac ze mlodziutka jestes jeszcze. Zmieniac styl dla faceta? Nie warto ! zaden facet nie jest tego wart by chociazby ubierac sie pod niego. Jesli Cie polubi to nie dlatego jak sie ubierasz tylko dlatego jaka jestes.

Gość HMmmm..
hmmm, widac ze mlodziutka jestes jeszcze. Zmieniac styl dla faceta? Nie warto ! zaden facet nie jest tego wart by chociazby ubierac sie pod niego. Jesli ma Cie polubic to nie dlatego jak sie ubierasz tylko dlatego jaka jestes.

Gość budka dróżnika
nie warto chba ze sama dla siebie bys chciała takiej zmiany dokonać chcesz udawac luzarę, zeby chłopak na ciebie zwrócił uwage ? może i zwróci, ale szybko się przekona, że luzarą nie jesteś nic na siłę kazda potwora znajdzie swego amatora

Gość mela18
Ja rzeczywiscie jestem młodziutka i niedoświadczona i może racja, ze nie powinnam tego dla niego robić. Bo istnieje rzeczywiscie duze prawdopodobieństwo, ze po pewnym czasie bycia razem on zorientuje sie, ze go w pewien sposób oszukałam. Dziekuje za wszystkie rady

Gość budka dróżnika
jesli uważasz, że faktycznie jestes większą"luzarą" niż by na to wskazywał strój i jestes zmęczona wizerunkiem grzecznej dziewczynki, to czemu nie - ale zawsze, zawsze dla SIEBIE SAMEJ