Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak faceci to odbierają

Liczba partnerów i przeszłość seksualna kobiety ma dla wpływ na wartość kobiety?

Polecane posty

Czy liczba partnerów i przeszłość seksualna kobiety ma dla facetów wpływ na wartość kobiety? Liczy się to dla nich?

Gość odpowieć
im wiecej facetow kobietow ma tym jest gorsza zreszta odpowiedz sobie sama: jak idziesz do sklepu to wolisz nowe czy używane?

Chodzi czy ma to duży wpływ dla facetów w przypadku oceny kobiety jako swojej potencjalnej partnerki, takiej na poważnie, przyszłej żony można powiedzieć?

Gość wolę wiedzieć
wolę wiedzieć jak duże doświadczenie ma moja partnerka, nie muszę znać szczegółów, ale prawdę mówiąc to jak jestem z bardziej doświadczoną to się bardziej staram

zależy od wieku. Inaczej się patrzy na kobietę 19 letnią która miała 10 partnerów i \"chłopaków\" a inaczej na tą co ma 29 lat i miałą 10 partnerów i \"chłopaków\" a jeszcze inaczej na 29 letnią co miała 10 mężów - to troche przesadzone, ale myśle, że łapiecie o co chodzi;)

Kazdy facet jest inny. Jesli moja przeszlosc np rzutowalaby na przyszlosc z facetem, dalabym spokoj z takim spokoj💤

A dlaczego dla niektórych to takie ważne?

Powodow jest kilka :D - nie czuja sie pewni - sa chorobliwie zazdrosni - byli wychowywani w ortodoksyjnej rodzinie - sa fetyszystami ,,,,

Gość bo sami mają zerowe lub
małe doswiadczenie seksualne z kobietami i boją się,że nie dogodzą kobiecie lub,że kobieta która miała jakis facetó przed nim będzie ich porównywała z obecnym partnerem i oni wypadną kiepsko:-oJa są 1 parnerami dla kobiety to ona ni ma żadnego porównnaia,nawet jak będę slabi w łóżku to ona będzie piała z rozkoszy łudząc się,ze on jets doskonąłym kochankiem:-oBo niby skąd ma wiedzieć jak jets z innymi...faceci nie chcą aby kobieta miała kogoś przed nim bo PANICZNIE BOJĄ SIĘ porównania!!!!!!!!!!!!!!

Gość szeherazada*
A ja raczej myślę, że chodzi o to, że im więcej partnerów seksualnych kobieta miała, tym bardziej jest dostępna. To może się niezbyt podobać.

Gość takie co miały kilku
do 20 kilku lat to szmatławe dziwki, nie szanują się i są łatwe

Gość bzdury gadacie
widzicie ja jestem facetem, ale nie chodzi tu o porownanie itp. po prostu zalezy mi na tzw. porzadnej kobiecie, co sie szanuje, dobrze sie prowadzi i jest odpowiednio powsciagliwa. nie uprawia przygodnego seksu, nie miala wielu partnerow, bo sie nie puszcza i nie wlazi facetowi szybko do lozka, bo nie jest latwa. A seks potrafi uprawiac tylko z milosci w stalym zwiazku, gdyz dla niej seks to dopelnienie uczuc. Tak trudno zrozumiec, ze nam facetom chodzi o to, zeby miec porzadna, czula, wrazliwa, dobra, madra kobiete, ktora ma w glowie cos wiecej niz seks i facetow?

Gość mam takie samo zdanie co
do facetóqw-koleś,który miała wiele parnerek seksulanych też się nie szanuje,zwykły ruchacz z niego,bzyka wszystko co się rusza,jednym słowem męska dziwka:-oMyśli penisem a nie głową!!!!!!!!!!!!!

Gość bzdury gadacie
bardzo ciekawe, tylko prawie kazda dziewczyna marzy o takim ruchaczu. same na nich lecicie. dajecie kosza porzadnym, dobrym, przyzwoitym facetom i latacie za lowelasami

Gość do bzdury gadacie
my kobiety mamy takie same oczekiwania co do facetów,zależy nam na meżczyźnie,który uprawia seks z miłości ze stałą partnerką a nie zalicz wszystkie laski:-oDoświadczenie można zdobywac razem,we dwoje w stałym związku,nienawidzę i nie szanuję facetów,którzy zmieniają kobiety jak rękawiczki😡

Gość do bzdury gadacie
ja NIGDY nie latalam za lovelasami,w związku liczy sie przede wszystkim MIŁOŚĆ,PRYZJAŹN I ZAUFANIE.......DOPIERO POTEM SEKS!

Gość do bzdury gadacie
widocznie dziwki latają za ruchaczami,porządna kobieta chce mieć porządnego faceta!

Gość bzdury gadacie
same lecicie na takich lowelasow, a potem placzecie, ze taki was zdradzil, porzucil albo potraktowal jak szmate i was zranil. ale jakos na poczatku nigdy wam nie przeszkadza, ze facet jest lowelasem i mial w lozku wiele lasek

Gość do bzdury gadacie
juz wołałabym sobie kupic wibrator niż bzykać się z ruchaczem który miał wiecej kobiet niz pudel sierści i możliwe ze moze zarazic jakim syfem np.HIV:-o

Gość do bzdury gadacie
wybacz ale ja na ruchaczy nie lecę,nie uogólniaj!!!😡Widocznie zbyt malo znasz NORMALNYCH kobiet,które nie mają wiecznej chcicy....

Gość bzdury gadacie
znam porzadne kobiety, nawet dziewice co marza o tych ruchaczach, wiec nie generalizuj. a najwiekszy obciach to dla faceta bycie prawiczkiem - tak chyba uwaza naprawde wiekszosc kobiet

Chwileczke, czy my tu mowimy o problemie (?) czy o sobie nawzajem? Bo ja was nie znam i w tym temacie niewiele moge powiedziec, tylko to, co napisaliscie i co wywnioskowalam z waszych postow. Ale chyba nie o to chodzi. \"im więcej partnerów seksualnych kobieta miała, tym bardziej jest dostępna\" Po czym wnosisz? I jaka jest wg ciebie reglamentowana liczba? Moze jakies proporcjonalne zaleznosci?.. :O Kobieta dajmy na to szuka kogos, z kim jej byloby ze wszechmiar wspaniale, lozko m.in tez wchodzi w gre, a tu czytam, ze ona zaraz jest dziwka, kurwa i niewiada kim jeszcze. Halo, czy z wami cosik jest nie tak? Poprawcie bereciki, bo przekrzywily sie chyba i na mozg uwieraja!

Gość bzdury gadacie
owszem kobieta jak uprawia seks w stalym zwiazku, z milosci to nawet piekne. ale jak sie puszcza, dla samego seksu to jest zwykla dziwka

Gość Boem
Dla mnie to dziwne, bo zawsze bylo tak, ze seks dla kobiety byl czyms wyjatkowym, a teraz traktujecie to jak zwykle podanie reki. Uprawiacie seks z kims kogo nie kochacie, a nieraz nawet nie znacie! i nie widzicie w tym nic zlego. :o Co to sie porobilo?

Gość bzdury gadacie
po prostu nam facetom zalezy, zeby miec naprawde porzadne zony

Gość perła32
Przepraszam, ale co to znaczy wieczna chcica, o której pisze "Do bzdury gadacie"? Ja sama jestem pk. 1,5 roku po rozwodzie, w tym czasie związałam się z jednym mężczyzną, w którym byłam zakochana. Nie przerodziło się to w nic głębszego i pewnie nie mogło, bo byłam świeżo po rozwodzie. W tej chwili jestem sama od kilku miesięcy, czekając na miłość. Potrafię kochać się z mężczyzną tylko wtedy, gdy jestem zaangażowana i bardzo mu ufam. Wtedy sama mogę mu jako kobieta dać najwięcej. Niezależnie od tego, bardzo brakuje mi miłości fizycznej, ale jakoś sobie radzę, choć nie ukrywam, że bywa bardzo cieżko, bo mam w tej sferze akurat dość duże potrzeby. Czy to jest wieczna chcica? Nie rozumiem ani takiego podejścia ani takiego języka. Jesteśmy różni i mamy różne potrzeby, w tym te związane z temperamentem. Po prostu... Pozdrawiam wszystkich niedzielnie

Gość szeherazada*
Wredna_Ja Ja nie wiem, jaka jest ta dopuszczalna liczba, nie mnie ją ustalać. Tak ja to odbieram. Zarówno mężczyźni jak i kobiety chciałyby sypiać z kimś, kto daje nadzieję, że nie uprawiał przygodnego, szybkiego seksu. Kto nie jest dostępny dla wszystkich, na pstryknięcie palcem. Według mnie przeszłość seksualna mówi co nieco o człowieku. Ja nie chciałabym sypiać z facetem, który "uszczęśliwiał" każdą kobietę, która nawinęła mu się pod rękę. Dla mnie taki facet jest niegodny zaufania, wzbudza we mnie obrzydzenie i nie rokuje dobrze, jeśli chodzi o wierność w związku, bo jego przeszłość mówi o nim, że myśli dolną częscią ciała i łatwo ulega urokom kobiet. To nie jest dobry kandydat na życiowego partnera. To tylko moje subiektywne zdanie i nikt nie musi się z nim zgadzać.

No wlasnie. Najlatwiejszym i najbardziej krzywdzacym kobiety sposobem jest wrzucanie wszystkich jak leci do jednego worka. A jesli kobieta np potrafi oddzielic seks od uczucia, ma swoje potrzeby, jest wolna - to co, powinna sie ogladac na to, ze jakis Ktos blizej jej nieznany nie daj Boze okrzyknie ja dziwka?? Ludzie, wrzuccie na luz.