Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panna_antykomputerowa

Pomozcie mi z komputerem

Polecane posty

Nieda sie go uruchomic :-( Jak go wlaczam to wszystko uruchamia sie normalnie do czasu wyskoczenia monitu o ladowaniu sie Windows XP- ktory nie znika (raczej sie nie zawiesil bo pasek postepu ciagle dziala tzn przesuwa sie) Probowalam reinstalacji bezposrednio z plyty ale instalator probuje sie uruchomic w Windows i przy probie uruchomieniu go znow pojawia sie ekran postepu ladowania windows ktory nie znika W trybie awaryjnym z kolei pojawia sie monit iz instalacje moge dokonczyc jedynie w trybie normalny i po nacisnieciu ok uruchamia komputer ponownie Pomozcie :-( Niemoge go sformatowac bo mam tam wazne pliki... zapewne aby go naprawic powinnam sie dostac do przywracania systemu- ale jak skoro system w zaden sposob niechce sie uruchomic??? :-( Kurcze :-( Mam Windows XP Home

Gość podszywaczy wielbicielka
daj zarobić informatykowi

Dzieki ale wole dac zaoszczedzic sobie

A niemozna przeprowadzic przywracania systemu albo reinstalacji systemu bez uruchamiania windowska z dysku? Przeciez sa roznego rodzaju dziwne komendy Potrzebuje tylko 5 min w windows by przekopiowac to co mi potrzebne