Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość J. lo slucham

czy ktos z was tez dostal z readers digest list

Polecane posty

Gość J. lo slucham

że wystarczy odesłac 4 kupony w kopercie zwrotnej i czekaja wielkie nagrody? i ze niby tylko 2 % ludzi ze slaska dostalo takie listy, nie chce mi sie w to wierzyc jakos;):>

Gość lamaaa
daj spokoj podrzyj i wywal naciagacze

Gość jacek z holandii
ja w takie rzeczy nie wierze i od razu rzucam do kosza. nie ma NIC za darmo.

Gość palaczka listów
ja też dostałam i od razu spaliłam w piecu.

Gość jaktotak*
Ja też jestem tą "szczęściarą". W mazowieckim podobno tylko dwie osoby, w tym ja :) Nawet kluczyk do auta już mi przysłali naciągacze. Ja to mam niebywałe szczęście, bo już drugi raz coś takiego dostałam. Tylko dziwne, że wśród tylu ludzi już drugi raz udało im się mnie wylosować. Oszuści!!!

Gość ijaija
naprawde fajnie by bylo zeby ludziska sie wpisywali i zeby bylo wiarygodnie do kupienia byla ksiazka ale nie powiem jaka zeby podszywu nie bylo kto dostal bedzie wiedzial,niech kto dostal maly detalik wstawi.przepraszam 'J.lo slucham ',ze sie tak panosze ale wpadlas na dobry pomysl ,zeby tylko odpowiedzi byly szczere,bo juz koperte mam zaklejona do wyslania a tak wszyscy zyskaja ,aha ja-wrocek

dostaje takie listy...regularnie..przynajmniej raz na dwa misiace...juz od trzech lat...od razu wyrzucam...jakos łatwiej mi uwierzyc w wygrana w totolotka;)

Gość te firmy to nawet nie istnieją

Gość J. lo slucham
weronka 23 własnie tez dostałam pare dni temu list a a wczoraj wielka koperte hehe... a miałam takie marzenia ;)

Gość J. lo slucham
chce tez dodac, ze dwa tygodnie temu dostalam niezamowiona paczke, w ktorej byl wielki plastikowy kutas tez chcialam go spalic w piecu, ale po namysle zdecydowalam sie go zatrzymac :classic_cool: