Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nina 43

co ja robie

Polecane posty

Gość nina 43

Młodszy kolega udawał przyjaciela w końcu okazało się że chciałby czegoś więcej

Gość czy oni tak zawsze
czy my naiwne? :(

Gość nina 43
oj chyba bardzo naiwne ale muszę dodać ,że ten pan spędzał dużo czasu ze mną bezinteresownie były to spotkania bardzo regularne co tydzień i to On dbał o to żeby te spotkania były gadaliśmy gadaliśmy gadaliśmy czy sądzicie że można marnować czas z osobą do której nic nie czujemy trwało to 3 lata

Gość zdaniem.faceta
Czyli zmarnowałaś facetowi trzy lata z powodu zachcianki pogawędzenia ? Okrutna jesteś :(

Gość nina 43
jak wczesniej wspomniałam jest między nami duuuza róznica wieku ja nie dopuszczałam do siebie myśli że jemu mogę się podobać jako kobieta sugerował mi że lubi starsze ale tyle? nie chcę go stracić jako przyjaciela

Gość zdaniem.faceta
Jeżeli uważasz, że różnica wieku jest 'duuuuża' to pozwól facetowi aby poszukał sobie dziewczyny w swoim wieku i nie marnuj jemu życia , powinnaś powiedzieć otwarcie, że nic z tego więcej nie będzie, być może jemu Twój wiek nie przeszkadza. Jeżeli tylko do rozmówek jego potrzebujesz to robisz jemu krzywdę.

Jeżeli facet sobie coś uroił to jego problem powiedzieć mu wprost i po ptokach jak zrozumie to ok jak nie to nie warto się angażować

Gość a ile
a toboie przeszkadza jego wiek? czemu nie sprobujesz z nim?

Gość nina 43
nigdy nie dawałam mu powodów żeby myślłał o mnie inaczej nawet znałazł sobie kogoś ale zaraz mi o tym powiedział i twierdził że to tylko seks i jego wizyty wtedy się nasiliły i dostałam też maila niby wesołego ale mówiącego o tym że ciągle mnie potrzebuje

Gość nina 43
a do tego, napisał jeszcze żebym mu dała swoje majteczki w których chodziłam wczoraj - uważacie, że to jest ok?

Gość nina 43
ktos się podszywa pode mnie nie wołał majteczek