Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość n8u

Dlaczego ja CIAgle jestem Sama??????????????

Polecane posty

Gość n8u

Witam mam prawie 19 lat i zadnego faceta na koncie....nie jestem jakos..brzydka, mam ladna buzie. Nie jestem pusta blondynka ani zarozumiała wredna lapnucera..tylko normalnia kobieta.

Gość gfgfgfgfgf
IDZ LEPIEJ ZAGLOSOWAC A NIE SIE UZALASZ ;p

Gość n8u
juz zaglosowalam na PO oczywiscie. Nie uzalam sie na soba zawsze tylko teraz jak mnie cos napadanie i pomysle sobie ze nastepne wakacje a ja nie mam z kim wyjechac..

Gość n8u
a ile mozna ???/..szukac faceta

Gość n8u
szalu dostaje bo wsztskie qmpele nawet te dalsze..maja..juz po kilku...wakacje z facetami dawno byly..a ja ciagle jakbym miala 14 lat..zero facetow...tylko ciagle qmple.

Gość n8u
kaddy qmpel mi mowi..ze znajde..ale chyba zaczna wierzyc ze jak sie rodzilam to mi zwiazki przekreslili

Gość aajakak
Dziewczę, tu są takie co mają po 28 lat i w życiu nie miały chłopaka a ty w wieku 19 lat rozdzierasz szaty???????

masz prawie 19 lat i tak rozpaczasz ??????? weeeeź się otrząśnij dziewucho :P :P co innego gdybyć miala 29 ale tak ? całe życie przed Tobą :D pozatym nie szukaj na siłę - miłość sama Cię znajdzie :D

Gość kropka bez i
ja na faceta czekalam do 23 roku zycia

Gość a ja mysle ze wygra jola
moze przez to ze wydajesz sie niedostepna dla chlopakow? albo jestes niesmiala? lub tez nie stwarzasz sytuacji w ktorych moglabys kogos poznac? wychodzisz czesto na miasto?

Gość n8u
nie szukam...na sile..ale niechce zwiazku na sile

Gość n8u
na miasto...bardzo czesto...tylko chyba problem polega na tym ze czesto jestem w ekipie..qmpli... niesmiala? wrecz przeciwnie....

Gość n8u
wszyscy jak ida na balety to zawsze mnie zabiaraja..bo wiekoszac uwaza mnie za rozrywkowa dziewczyne z ktora nie mozna sie smucic

no niby nie szukasz ale to, że w wieku 18 lat z haczykiem nie miałaś faceta jest dla Ciebie problemem skoro piszesz o tym na forume :P :P :P pozatym na pewno masz znajomych, przyjaciół et cetera z którymi możesz spędzać czas i wcale nie czuć sie samotnie ;) zobaczysz na miłość przyjdzie jeszcze pora i wiedz o tym, ze związek nigdy nie jest kolorowy i czasami mozesz zatęsknić do tych samotnych chwil ;) ;)

Gość n8u
najbardziej mnie dobija ze ......nie znam faceta ktory powiedzialby tylko tyle ze ktoremus wpadlam w oko..nie mowie o zakochaniu sie..

Gość a ja mysle ze wygra jola
moze faceci traktuja cie jak kumpla? moze chodzi o to ze nie widza w tobie kobiety? :) a tak powaznie to sie nie martw, wazne ze masz przyjaciol a chlopak predzej czy pozniej sie nawinie:)

Gość n8u powiedz
jaka wysoka jesteś? Może po prostu jesteś dość wysoka a chłopaki wolą jednak niższe, no chyba że są bardzo wysocy to wtedy mogą mieć też te wysokie

Gość n8u
mam 169 cm.. i jestem jak to qmple mowia....taka pelną kobieta..

Gość aajakak
Dziewczę, no niektóre tak mają że od 14 roku przeskakują z łóżka do łóżka, a inne znajdują kogoś dopiero na lub po studiach. Im większy problem będziesz z tego robiła, tym mniejsze szasę że kogoś poznasz.

Gość n8u powiedz
noo to spoko. Ale pamiętaj że możesz mieć jedynie chłopaka od 175 cm w górę. Niższy odpada bo jak założysz szpilki to będzie to baaardzo źle wyglądało - facet niższy od laski to jest beznadziejstwo i psuje dobry wizerunek! Pamiętaj !!! Wzrost u faceta to podstawa !!!

Gość n8u
chco nie raz slyszalam ze figura nie ma takiego znaczenie , mam cym oddychac i troche pupy . ale skoro i charakter i wyglada jest ok..to nie wiem co jest grane..

Gość n8u
chco nie raz slyszalam ze figura nie ma takiego znaczenie , mam cym oddychac i troche pupy . ale skoro i charakter i wyglad jest ok..to nie wiem co jest grane..

Gość n8u
chco nie raz slyszalam ze figura nie ma takiego znaczenie , mam cym oddychac i troche pupy . ale skoro i charakter i wyglad jest ok..to nie wiem co jest grane..

Gość Zabcia0031
czesc a ja mysle ze robisz z tego za duzy problem uwierz mi ze zycie z facetem nie zawsze jest uslane rozami i powiennas kozystac z zycia jak najlepiej a zobaczysz sama jak nie bedziesz sie tym przejmowac to faceta znajdziesz szybciej niz sie spodziewasz mowie Ci ja tez zawsze chodzilam i plakalam ze nie mam faceta a jak juz dorwalam to teraz czasami tesknie za niezaleznoscia kidy bylam smama i robilam na to na co mialam ochote a Ty poprostu martwisz si niektore kobiety dopiero po 24 w zwyz znajduja chlopaka i 19 lat to przeciez nieznaczy ze bedziesz sama powinnas wiecej pokazywac sie z kumpelkami niz kolegami bo moze rzeczywiscie co niektprzy uwazaja Cie za bardzo dobra kumpelke a nie za kobiete a nie tylko wyglad swiadczy ze jestes kobieta

NIE WIEM DLACZEGO W TAK MŁODYM WIEKU PRZEJMUJESZ SIĘ SAMOTNOŚCIĄ JA SKOŃCZE NIEDŁUGO 30 I JESTEM SAMA NIE PANIKUJE BO WIEM ŻE KIEDYŚ POZNAM TEGO JEDYNEGO ;-]