Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moottylekk

Strach przed jazdą samochodem

Polecane posty

Gość Moottylekk

Witajcie, mam ogromny problem,boję sie bardzo jeździć samochodem. Unikam tego jak ognia,ale sama kupiłam sobie samochód i tylko ja z niego korzystam więc nie powinien stać bezużyteczny. Uwielbiam przestrzeń i jak mknę poza miastem jest super, jak zaczynają sie wąskie uliczki, jak trzeba szybko zareagować lub szukać miejsca do parkowania to przeraza mnie to. Najgorsze jest to że jak wiem że np. jutro pojadę np do pracy, do kogoś to do momentu jazdy (wiec może trwać to i dobę) wciąż o tym myślę i planuje drogę. Na prawdę jest mi z tym bardzo źle ( od 3 miesięcy próbuje sobie z tym poradzić sama-relaksacje itd), ale już nie daję rady. Pomóżcie!!!

Gość batka
to minie ,ja tez tak miałam i czasami jeszcze wraca ale coraz mniej,ja auto mam kolo miesiaca,moja rada to wsiadaj codziennie za kierownicę,zobaczysz ze kiedys nie bedziesz myslala o tym ze prowadzisz tylko o tym jak najszybciej dojechac:)powodzenia

Gość Moottylekk
mam nadzieje ale na prawdę nikogo wiecej nie ma z takimi objawami??

Gość thrtf
zbyt mało poruszasz sie po miescie :) to kwestia wprawy, to ze jezdzi ci sie dobrze poza miastem to normalne tam nie ma zadnych przeszkód w miescie sa krzyżówki itp. musisz sie przelamac i wyjezdzic troszke kilometrow po miesci i to minie:)

staraj sie wiecej jedzic po miescie...to wszystko kwestia czasu...jak bedziesz jezdzic ok roku, to wszystko edzie mechanicznie, wsiadasz jedziesz i nie myslisz czy do miasta, czy na autostrade, czy bedzie trzeba szukac jakiegos miejsca do parkowania ;)