Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewa8

jak to się stało ze kubica wylądowal na 5 pozycji??

Polecane posty

nie oglądalam całego wyścigu jak widzialam to był na 3 a potem już na 5??jak do tego doszło???

jak zwykle zawalil zespól tych zakichanych analitykow - ustawiajac Kubice na 3 tankowania, a wszyscy inni z czołowki byli na 2 tankowania. No i dupa blada...ale super ze Raikkonen wygrał :):):)

coż poradzic ze nie dają sie chlopakowi wybic.Polityka w zespole taka a nie inna:( Wg mnie powinien go wykupic jakis lepszy zespol, zeby chlopak mial szanse sie wybic:) bo obawiam sie ze w tym BMW to daleko nie zajedzie:) a szkoda go:)

mandywendy POCZEKAJ POCZEKAJ BO ZAJEDZIE!!!!W PRZYSZłYM SEZONIE BEDZIE 3!!!!!DOBRY JEST!!! DZIęKI ZA ODPOWIEDź BO CIEKAWA BYLAM!!!! TRZEBA BYć DOBREJ MYśLI!!!!

ewa8---nie ma za co:) nie moglam nie zareagowac na Twój topik, bo mnie jeszcze trzesie po tym wyscigu:) ale przyznam ze pasjonujący był:)

oj pasjonujący to był, od początku :)) ja tam sie ciesze ze kimi wygrał, bo nie lubie hamiltona. a i kubica dał powody do zadowolenia podczas gdy rosberg wyprzedzał heidfelda :)- smignął im z boczku hehehe super wyscig :D

oj pasjonujący to był, od początku :)) ja tam sie ciesze ze kimi wygrał, bo nie lubie hamiltona. a i kubica dał powody do zadowolenia podczas gdy rosberg wyprzedzał heidfelda :)- smignął im z boczku hehehe super wyscig :D