Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

34latek

Kraków

Polecane posty

Gość *idealista z marsa m

Gość pati kr hej kolego

Gość pati kr hej kolego

Gość pati kr hej kolego

Gość pati kr hej kolego

Gość pati kr hej kolego
zboczeniec!!

Gość Hanka od Rumcajsa
A naostrzony ten ołówek? ;)

jak zaczarowany ołówek to proszę mi wymalować spokój w duszy.

Gość pati kr hej kolego
jestes frajerem i nic tego nie zmieni 34 lata a taki głupi tempy i pusty i do tego kretym ciamajdsa nieudacznik fajtłapa itd

pati..... widocznie jestes strasznie brzydka i nikt nie zwraca na ciebie uwagi....wiec odpierdol sie...

Gość Hanka od Rumcajsa
Ja lubię ołówki twarde i harde :D

Gość pati kr hej kolego
za to ty jestes cudowny tylko wszystki laski cie w chuja robią a myslisz ze cos znajdziesz ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda ciamajda nieudacznik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość mam 34 lata
ciamajda zyciowa hihihihihihihihi

wiecie co ? jestescie uzaleznieni od klawiatury i monitoru i wasze zycie polega tylko na klkaniu.... i nic kurwa nie widzicie poza monitorem.... jestem tu dzis poraz drugi i widze ze sa tu sami nieudacznicy , którym nic nie wychodzi w zyciu, sa anonimowi bo tylko klkakja a jesli kogos poznaja uciekaja do domu bo ich zycie jest uzaleznione od monitora.... popatrzcie na siebie... co wy robicie ze soba.... zgroza i upodlenie... zyjcie tak dalej a umrzecie z klawiatura w rece.... ja stad spadam bo to wszysto jets tu chore

Gość mam 34 lata
Rucham psa jak sra

Gość mariannkaaa
ja z miłą chęcią porozmawiam z 34 latkiem;)