Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haniutkaa

No i z czego wy się cieszycie????

Polecane posty

Gość ale wam
teraz "mlodzieży świata " damy w d...ę. Do roboty na 12 godz./dobę. Tak sie sklada że jestem pracodawcą.

my jesteśmy w Europie... nie wiesz?im lepszą mamy pozycjęw Europie, tym lepiej dla nas... stawanie okoniem i zamykanie się wcale nie jest dobre dlaczego przytaczasz coś o okradaniu naszego kraju...? to nie o tym tu mowa... przynajmniej ja nic na ten temat nie wspominałam.

Gość o jezuu
jeżeli waszym kryterium wyboru prezydenta, jest wygląd :o a nie jego osiągnięcia... to co ja się dziwię ? nic dziwnego, że wygrali POpaprańcy

Gość kurdeeeeee
ale ciemnota i zabobon:P ludziska myślą, że donald urządzi im drugą irlandię, tak samo jak wałęsa nam niegdyś japonię zorganizował:O ZENADA NA MAXA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość o jezuu
nie no, pewnie, lepiej jej(Europie) w tyłek wchodzić i ze wszystkim się zgadzać, pomimo że ona działa na naszą niekorzyść

o jezuu- na jakiej podstawie tak sądzisz? :O dobrze się czujesz? na Kwaśniewskiego nie głosowałam, bo wtedy nie byłam uprawniona do wyborów, więc się uspokój... :O Tusk nie jest moim ideałem mężczyzny... jeśli Cię to tak bardzo interesuje... ale tak- merytoryczny aspekt \'bytności\' polityka jest dla mnie bardzo istotny... bo \'politykowanie\' na dyskusjach się głównie opiera.. to co reprezentuje partia Tuska o wiele bardziej mi odpowiada a PiS? dwulicowcy... jednym zarzucają służalczośc wobec Niemiec czy w ogóle Europy, a sami kłaniają się w pas Tv Trwam i jej działaczom, NIE DZIĘKUJĘ!

jezuu- czepiasz się tego wyglądu jak rzep psiego ogona... po co? dlaczego próbujesz komuś wmówic, że sugeruje się wyglądem? czyTwoim zdaniem Twój Wódz jest aż tak paskudny, że w takiej \'konkurencji\' przegrałby z kretesem?

Gość o jezuu
koloratka no to jeszcze młodziutka jesteś.... pożyjesz a sama zobaczysz, ze wcale nie jest tak jak mówisz p.s. pozdrawiam kurdeeee 🖐️ widać, że gość myśli ;)

Gość elej
koloratka - porównałaś Kaczyńskiego i Kwaśniewskiego, więc ja też tylko na innym gruncie, stąd to okradanie

Gość kurdeeee
o jezuuu - no cóż, mało jest na tym forum osób myślących trzeźwo i konstruktywnie

Gość nareszcie
wroca wszyscy z Wlk. Brytanii i Irlandii hahaha

Gość a ja sie ciesze
bo jutro nie obudzę się nareszcie w "najczwartszej" RP...jjjjuuuuppppiii:)

wspomniałam wcześniej o Kwaśniewskim tylko dlatego, że o jezuu zarzuciła mi, że wcześniej niby zapewne głosowałam na niego, bo przystojny... o jezuu- jak nie jest? tylko konkretnie proszę.

Gość Państwem rządzi się
przez ustawy i rozporządzenia , szczęśliwie został Prezydent który będzie vetował oszukujące ludzi ustawy. Programy partyjne to zwykła woda, tu będą ważne interesy różnych grup posłów. Niestety młodzi ludzie są naiwni i myślą że PO będzie robiło dla nich dobrze.

Gość BRAWO DONALD
Kaczory sie już napchały przy korycie, teraz Pana kolej.

dobra... to co dobrego dla Polski zrobiło PiS? mam na myśli ich własną inicjatywę, a nie coś, co zawdzięczają jedynie upływowi czasu i lata temu rozpoczętym procesom, które za ich kadencji dały jakieś tam rezultaty

Gość do koloratki
zajżyj sobie na stronę internetową sejmu, tam gdzie są komisje sejmowe. Popatrz jakie ustawy przygotowano i kto je przygotował i będziesz wiedziała. Z ważnych rzeczy to PiS wprowadził -nowe prawo spółdzielcze /możliwość wykupu dawno spłaconych mieszkań/, porządkowanie ksiąg wieczystych żeby powracający Niemcy nie rugowali ludzi ze swoich domów, zamierzali zlikwidować korporacje - prawnicze, notarialne. Czy wiesz jak było mi przykro, musiałam przyjąć do pracy na 1/2 roczne zastępstwo 1 prawnika. Zgłosiło się 20 osób. 15 osób było "na medal". Wybrałam 1, 14 zostało bez pracy. Nie mają możliwości dostać się na aplikację - bo ilość miejsc jest ograniczona, a tymczasem zwyczajne poświadczenie upoważnienia trwa 2 tygodnie i kosztuje 60 zł. Pożyjecie prawdziwym życiem, to zobaczycie.

Gość Powiem Wam to samo
co mojemu koledze: "nie ważne, czy faktycznie będzie lepiej - w to wątpię, ale chcę mieć chociaż godnych przedstawicieli, którzy wyglądają jak europejczycy a nie jak brakujące ogniwo ewolucji"