Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ruchacz roku

Kto się będzie dzisiaj kochać?

Polecane posty

Gość ruchacz roku

My dziś z moją dziewczyną będziemy się kochać całą noc. Mamy paczkę dureksów i wolna chatę:) Się będzie działo się! Ktoś jeszcze ma na dziś podobne plany?

Gość ruchacz roku
sie teraz tak zastanawiam po co nam dureksy przeciez pedaly nie moga zajsc w ciaze :-o chociaz moja dziewczyna Mariusz uwaza inaczej ...

Gość ruchacz roku
Mariusz ostatnio nie ma okresu, więc może to jednak i ciąża... Jak myślicie, czy to może być? a może powinniśmy użyć siatki z biedronki?

Gość ruchacz roku
a reklamówki z sedalu się nadadzą ? bo u nas we wsi nie ma lidla, a Mariusz nie chce już dziś pojechać rowerem do sklepu, mówi że go boli pupa :(

Gość ruchacz roku
Katastrofa! pękła nam guma... boimy sie że Mariusz mogł zajść w ciążę. Nie wiemy jak to powiedzieć naszym rodzicom. Mamy taki plan ze będziemy oglądać na allegro wózki dziecięce i jak ktoś wejdzie to będziemy o tym głośno mówić. Co o tym myślicie?

Gość ruchacz roku
Tyle się już popychliśmy a Mariusz wciąż ma błonę dziewiczą...

Gość ruchacz roku
przepraszam Mariuszku ze Cie obsrałem :) juz nigdy tak nie zrobie wiecej...wymskło mi sie najmocniej przepraszam wybacz

Gość Mariuszek .....
nic sie nie stało taka ciepła wilgotna kupa to tylko marzenie kazdego prawdziwego chłopaka mam nadzieje ze następna bedzie bardziej luźna buziak dla Ciebie