Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewazne an kogo glosowalam

Umiejetność przegrywania...

Polecane posty

...to kolejna rzecz, której brakuje kaczkom (kaczkom personalnie, partyjne sprawy zostawiamy w tyle)...poczulam się urażona jego wypowiedzią, wg jego słów jestem upośledzoną umyslowo niewolnicą "frontu", która nie wybrała jedynej słuszej opcji :o

Gość jesyyyyy jest
kaczka to idiota, wyszlo szydlo z worka teraz :o

Gość bo pewnie czytałaś gazetę
"fakty i mity"... :o

Normalnie brak słów...mam chwilowo gdzieś całą wielką politykę, ale te małe potworki to ja chyba kiedyś pozwę...i podkreślam, że sam polityka nie ma tu nic do rzeczy, ale retoryka tych panów woła o pomstę do nieba :o

Gość to placebo
wyszło o wiele wcześniej... zaczęło sie od odwołania Marcinkiewicza a potem to już korkociągiem w dół

Gość ja głosowałam na lid
No ale porownianie PO do morderców Popiełuszki to było przegięcie... znaczy nie tyle porównanie, co wymienienie ich jednym tchem... zawisc i zółć kipiala z Kaczora na kilometr:)

Gość koniec PiSu
Nie wiem o co chodzi Kaczyńskiemu. Wypowiadał się dziś całkiem sensownie. Mówił m.in o tym, że PO powinna stworzyć samodzielny rząd. Pochwalił też wszystkich głosujących za wzięcie udziału w wyborach. Ale ten wyskok z "Faktami i Mitami" był niepotrzebny. Czy on naprawdę uważa, że ponad 40% Polaków sugeruje się tym szmatławcem w swoich wyborach?

Gość dfghfhfhtffh
A co to właściwie za gazeta? Bo ja myślalam z początku że to żart...Ale teraz widzę ze chyba taka jest

Gość to placebo
Patrząc na to, ze buraki i ligowcy jeszcze dostały jakieś głosy - coś w tym musi być :P

{ Czy on naprawdę uważa, że ponad 40% Polaków sugeruje się tym szmatławcem w swoich wyborach? } Nie ale mediami w ogóle tak. I temu się nie da zaprzeczyć.

Gość to wszystko mnie przerasta
a TVP to tez medium i caly czas promowala Kaczki wiec w czym problem? widocznie inne media sa bardziej opiniotworcze

Gość ja głosowałam na lid
On jest nienormalny. Przeciez jako premier mial wieksze mozliwosci promowania sie przez media niz Tusk. Nawet robil swoje przemowienia na koszt panstwa juz PO ogłoszeniu ciszy wyborczej, bo jako premier ma prawo przemowic do narodu;) niech nie przesadza...

Jasne, wszyscy, którzy nie głosowali na PiS to marionetki mediów? Wypraszam sobie :o Może czas zrozumieć, że świadomy wyborca to niekoniecznie wyborca, który oddal glos na PiS? Nie, nie głosowałam na PiS i nie życzę sobie obrażania mnie, a zwłaszcza sugerowanie ułomności intelektualnej...

sugerowania* Idę spać...

Gość koniec PiSu
Myrevin: nie licz na to, że głosować będą tylko uświadomieni wyborcy - to w końcu jest demokracja :D. Zawsze znajdzie się część ludzi zmanipulowanych przez media, przy czym zapewniam cię, że znajdą się oni po obu stronach.

Gość candywoman
a moze mi ktos dokladnie zacytowac Kaczyńskiego? bo słyszalam tylko kawałek bełkotu Tuska, widac sie facet nie przygotował;) no to teraz niech nam zrobi w dwa lata pan Tusk druga Irlandie, wtedy pogadamy na razie cieszę się, że skończy sie to ciągłe nawijanie o wyborach, teraz jeszcze przez tydzień będą to ludzie przezywać