Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słoneczko23

air brush w Łodzi-pomozcie!!

Polecane posty

Gość słoneczko23

Za 3 tygodnie mam slub.Mam dosc jasna karnacje ale jestem w ciazy wiec opalanie w solarium odpada.Chcialabym skorzystac z opalania natryskowego ale boje sie ze opalenizna bedzie nierownomierna i zolta :/ Mysle ze powinnam pojsc teraz na probe takiego opalania ale bardzo chcialabym uslyszec Wsze opinie o air brush.Czy mozecie polecic jakis salon kosmetyczny w Łodzi??

Gość niebieskooookaa22
hey wiem, że jest taki salon na skrzyżowaniu Kościuszki z Piłsudskiego.... ale nie byłam więc nie powiem o rezultatach;) wiem tylko, od koleżanki ze koszmarnie schodzi...

Gość słoneczko23
bardzo dziekuje za odpowiedz i czekam na kolejne

Gość ubrania sie brudza

Gość słoneczko23
czy na prawde juz nikt wiecej nie korzystał z takiego oplania?Prosze podzielcie sie swoimi doswiadczenimi...

Gość PROMYK SLONCA
czesc !ta metoda opalania jest bardzo dobra i rownomierna bez obaw !To nie jest tak jak z samoopalaczem !Powinnas 2-3 dni przed slubem to zrobic bo gdy kolor bedzie ci za ciemny to w ciagu tych dni zmyje sie troche.pewnie bedziesz miala 3 kolory do wyboru a skoro masz jasna karnacje to powinnas wybrac ton1.to jest bezpieczna i zdrowa metoda opalania bez zadnych plam.oczywiscie jesli jest starannie wykonane.znam sie na tym.najlepszego na nowa droge zycia!

Gość PROMYK SLONCA
Acha ubrania nie brudza sie i nie schodzi koszmarnie !Drogie panie a kolezanki czasami opowiadaja.....!Ok

Gość sloneczko23
dziekuje za wypowiedz zarowno promykowi slonca jak i sarkastycznej cyniczne. Promyku a czy moglabys mi polecic jakis salon w Łodzi?Byłabym wdzieczna.Bo do tej pory dowiadywalam sie tylko w salonie Euro-Styl na Ketlinga. Do sarkastycznej cyniczki:Jestem w 4 m-cu ciazy ale zgadzam sie z Toba ze zdrowie maluszka jest najwazniejsze dlatego skonsultuje sie z moim lekarzem.

Gość promyk slonca
niestety nie moge ci nic polecic.pracuje w salonie a dokladnie u dermatologa ktory ma salon kosmetyczny a w nim air brush.tak ze nie ma zadnych zastrzezen co do twojej ciazy .to jest tylko krem bonzujacy w plynie.jedyne co musiala bys sie poinformowac jakie sa skladniki i czy nie jestes na zaden z nich uczulona.my pracujemy z neutralnymi bez perfumow.jeszcze nigdy sie nie zdarzylo zeby jakas klientka byla niezadowolona i powiem ci iz 60% to ciezarne!

Gość sloneczko23
promyku to moze powiedz gdzie pracujesz?Chętnie sie tam wybiore :) Co do lekarza to tez powiedzial ze nie ma przeciwskazań tym bardziej ze to jednorazowy zabieg.