Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lukreciia26

co zrobiłam nie tak???

Polecane posty

A jeśli przypadkiem się na któeś z nich natkniesz, czy będą cos do Ciebie mówili, to zwykłe: \'pocałuj mnie w d*** \' powinno wystarczyć. :) Mam nadzieję, żę juz nie kochasz tego drania?

Lukrecjo--> Więc to chyba przyzwyczajenie, może warto jednak rozejrzec się za kimś ciekawszym, spróbować czegoś nowego, wybrać się gdzieś.. byleby zamknąć ten rozdział. A po postach widać że nic dobrego taki związek nie wnosi w Twoje życie..

Gość lukreciiai26
Chciałam tylko powiedziec, że jestem cholernie szczęśliwa!!! rozwiodłam się z orzeczeniem o winie z tym Fiutosławem, który smiał być moim mężem, a teraz jestem w związku z mężczyzną, który mnie szanuje, moje zdanie, moje wybory i po prostu jest przy mnie. Teraz ktoś o mnie zabiega i czuję się naprawdę wartościową kobietą!!! :) Dziekuję Wam wszystkim za posty. Teraz jestem szczęśliwa!! :) A co do Fiutosława vel. mojego byłego męża... życie samo go ukarało, nieodwracalnie.. i zabrało mu marzenia, których nigdy nie zrealizuje. Zabrało tak samo, jak on zabrał mi moje marzenia o naszym wspólnym szczęsliwym życiu i rodzinie. Nic w przyrodzie nie ginie... :)

Gość lukreciiai26
acha, zapomniałam hasła do mojego poprzedniego nicku, więc stąd trochę mała zmiana :) minął niespełna rok, a tak wiele wiele zmian... wcześniej myślałam, że życie mi się kończy jak Fiutosław odchodził... Ech, tak musiało być i tyle! :) Jeszcze raz bardzo Wam dziękuję, że mnie "opierdzielaliście". Mieliście rację :) Pozdrawiam.

Gość I jest ok
też skończyłam z osobistym fiutosławem, już 6 miesięcy od rozwodu, spotykam się z kimś. Mam teraz pewną satysfakcję, bo fiutosław już zakończył swój związek z kochanką i wprowadził się do teściowej ha ha ha, a ta zadzwoniła do mnie, że może ja go jeszcze kocham i może pozwolę mu wrócić bo on zmądrzał, ha ha ja też zmądrzałam i mam fiutosława w...

Gość lukreciiai26
hehehehe super!! :) ja jestem 5 miesięcy po rozwodzie, a na sprawę zaprosiłam w formie świadka jego kochanicę :) I jak przykro... nie są już razem!!! :) a mój były mąż (zwany Fiutosławem, nazwa od organu myślenia) mieszka u swoich rodziców :) co do reszty.. tak jak wspomniałam życie bardzo go ukarało, ale... wybaczcie, że tak napiszę... należało mu się, cholernie mocno mu się należało... Jestem naprawdę szczęsliwa, wspaniałe uczucie :)

Gość asdasdasdasdasdas
lukreciiai26, jestem facetem ale podoba mi sie Twoje podejscie... BARDZO. Bardzo Cenie ludzi, ktorzy nie sa winni, ale potrafia bardzo efektownie i z klasa powstac i sie otrzasnac - nie wazne, czy to facet czy kobieta. Z kolei nie szanuje ludzi i gardz takimi, ktorzy sami zawinili a potem uzalaja sie nad soba. TAK TRZYMAJ, BADZ SZCZELIWA. A Twoj Fiutoslaw niech zabawia sie sam ze soba w swoim pokoiku u rodzicow :D

Gość floooo
nie mam słów,tak się zbulwersowałam.Jesteś zdecydowanie za dobra,za uprzejma.Twój mąż i ta pinda to chamidła,jakich mało.Choćbyś pękła,nie uszanują Cię.Wyrzuć go z domu,niech ona go przygarnie.Chcesz byc zdradzana dalej?

Gość elle24
musisz miec strasznie niska samoocene, skoro zostalas z mezem:O

Gość lukreciiai26
ale ja już nie jestem z moim mężem. tak jak pisałam, już dawno po rozwodzie :)

Gość lukreciiai26
może nie wyjaśniłam.. lukreciia26 a lukreciiai26 to ta sama osoba, czyli ja - założecielka tego tematu :) po prostu zapomniałam hasła do mojego poprzedniego nicku.

Gość lukreciiai26
wybacz, ale nie chcę pisać, jak życie go ukarało. a ich romans kiedy się skończył? nie znam konkretnej daty, bo nie interesuję się jego życiem. po prostu kiedyś napisał mi maila, że jest sam, że żałuje pewnych decyzji i takie tam... nieważne już! :)

Gość lukreciiai26
dziękuję Sally Brown :) Tobie też życzę szczęścia.

due rabe - są tacy mężczyźnie, znam taka parę gdzie on "nie widział" jej zdrad... do autorki - sam mail niezły, niepotrzebne tylko te słowa o spotkaniu się i pogadaniu.... poza tym chyba juz nie warto inwestować w ten związek az kochanką to chyba jeszcze go coś łączy, skoro otrzymują ze sobą kontakt, gdyby rzeczywiście zrozumiał swoje postępowanie i chciał wrócić - wracałby z podkulonym ogonem jak zbity pies, a na inne kobiety wcale by sie nie patrzył; mi się wydaje, że zbrzydło mu raczej mieszkanie z rodzicami i stwierdził, że wygodniej będzie mu z tobą, a związki z innymi będzie lepiej maskował