Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pielegniarka zona marka

Zgasło swiatełko w tunelu

Polecane posty

teraz zacznie sie dopiero emigracja jak Irlandia to Irlandia POłowa irlkandczyków wyjechała ze swego kraju 18 milinow polaków ---pakujmy walizki

Gość gram na giełdzie
grzesznikom tu bedzie teraz zwłaszcza dobrze mozna krasc i mataczyc cudzołozyc do woli powodzenia Madziu

Gość gram na giełdzie
ja w każdym razie wyjeżdżam mam bilet do Burkina Faso, będę tam pracował jako żywa ścierka w barze "Troure Mandinka" niedaleko Uagadogou. :classic_cool:

Gość pierwszy cud juz jest
Zabierac gumofilce i wypad...ja zostaje :classic_cool: Jeszcze Polska nie zginęła, Kiedy my żyjemy, Co nam obca przemoc wzięła, Szablą odbierzemy. Marsz, marsz, Dąbrowski, Z ziemi włoskiej do Polski, Za twoim przewodem Złączym się z narodem. Przejdziem Wisłę, przejdziem Wartę, Będziem Polakami, Dał nam przykład Bonaparte, Jak zwyciężać mamy. Marsz, marsz, Dąbrowski... Jak Czarniecki do Poznania Po szwedzkim zaborze, Dla ojczyzny ratowania Wrócim się przez morze. Marsz, marsz, Dąbrowski... Już tam ojciec do swej Basi Mówi zapłakany - "Słuchaj jeno, pono nasi Biją w tarabany." Marsz, marsz, Dąbrowski...

Gość gram na giełdzie
a maiłyscie zarabiac tyle co prezes KGHM? i co? nici? cudu nie bedzie?

no właśnie tymczasem PO wygrała wybory już wczoraj, a dziś nadal nic się nie zmieniło :-o skandal! pensje nadal głodowe w związku z tym przeprowadzę głodówkę, pamiętając jednak że głodówka to jeszcze nie niezjedzenie kolacji :classic_cool: