Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agata79

suknia z kolem jeszcze modna czy juz nie ?

Polecane posty

Gość cu d gospodarczy
Raczej nie modne.

Gość a wy co mohery jesteście
suknia fajna...ale koła już niemodne...suknia jest sztywna na dole...jak usiądziesz to się podniesie...jak będziesz szła ten dół będzie ci ''latał'' w tą i spowrotem ...

tak cos podobnego ,no wlasnie i jestem w kropce bo do mojej figury nie pasuje prosta bo mam lekko wystajacy brzuch

Gość cu d gospodarczy
Gość a wy co mohery jesteście
lepiej by było jakby miała na dole szeroką gąbkę...wtedy też by ładnie ''odstawała'' a nie była by sztywna..

Gość niezafajny kolor
taki mdły błękit jedynie dla druchny, ale nie wiem niby po co druchna miałaby nosic usztywnianą suknię, miałam usztywnianą suknię na własnym ślubie i faktycznie ta metalowa obręcz była wkurzająca podczas siadania, najgorzej było wsiąśc i wysiąśc z samochodu, ledwie dało się przecisnąc przez dzwi

Gość ta suknia jest masakryczna
a jak ci brzuch wystaje to kup sobie jakąś bieliznę modelująca sylwetkę...

Gość ta koktailowa cudna
cud gospodarczy, ty to masz gust! brawo! a daj ty spokój z tym błękitem i kolem, wstrętne to i nie modne! byłam ostatnio na weselu i jedna taka się wygłupiła. nie powiem jak wyglądała :p he he he kupa śmiechu!!!!!!!!!!!!! nawet tańczyć sie jej w tym nie udała! koszmar! na tyłek majty wyszczuplające i w drogę! powodzenia!

Gość juz nie przesadzajcie
ja miałam prawie identyczną na swojej studniówce koloru bordo koło było plastikowe wiec nie było problemu a tańczyło mi sie dobrze