Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matrinia

co o tym myslicie-TROJKAT

Polecane posty

Gość matrinia

Mam do was pytanie i prosze o wasze opinie na ten temat. Mam stalego partnera jestesmy ze soba prawie ladne kilka lat i niedlugo zamierzamy sie pobrac. Ostatnio rozmawialismy o tym czego jeszcze chcielibysmy sprobowacm no i oczywiscie moje kochanie stwierdzilo ze chcialby sie kochac z 2 kobietami ale tak ze kochalby sie tylko ze mna, chcialby tylko abysmy we dwie zajely sie nim oralnie a reszta to tylko ja i ona. Ja nie mam nic przeciwko poniewz pociagaja mnie kobiety o czym on takze wie. Ale naczytalam sie opini ze niktorym to zrujnowalo zycie wiec prosilabym o wasze opinie na ten temat. Dodam ze nigdy nie zgodzilabym sie na to zeby on kochal sie z ta druga bo uwazam ze jest tylko moj i bylabym wsciekla i zadrosna, on tez mowil ze tego nie chce bo ja go nadal baaardzo podniecam, chce tylko mnie i nie chce uprawiac sexu z inna kobieta. Co o tym myslicie???

Gość no takwszystko jasne
wierzysz w takei bajki cha cha cha przeceiz jak on chce aby inna mu obciagała to i seksu zechce ,jak nie przy tobie to poza plecami ta druga przeleci oj naiwnosci ,naiwnosci

Gość halo to ja ................
Tylko sie później nie pytaj - co mam zrobić bo TRÓJKĄT zrujnował mi związek

\"Dodam ze nigdy nie zgodzilabym sie na to zeby on kochal sie z ta druga bo uwazam ze jest tylko moj i bylabym wsciekla i zadrosna\" aha ale robienie loda jest jak najbardziej ok ? :O :O \"on tez mowil ze tego nie chce bo ja go nadal baaardzo podniecam, chce tylko mnie i nie chce uprawiac sexu z inna kobieta\" taaaaa jasne :O :O jakby to była prawda to nie wpadł by na tak debilny pomysł :O 🖐️

To niech się zdecyduje czy macie się OBIE zająć nim oralnie, czy nie chce uprawiać seksu z inną kobietą. Seks oralny to też seks przecież :o Dla mnie np. pieszczoty oralne są bardziej intymne niż seks tradycyjny. Chodzi mi o to że że nie uznaję kolejności: pocałunki, \"tylko\" seks oralny, a seks trad. dopiero na 20 randce. Podsumowując, skoro chce żeby inna laska zrobiła mu loda, to CHCE seksu z inną kobietą, otwórz oczy dziewczyno :o

Gość chodzi o trójkąt
seksualny czy stan rzeczywisty? nie mam nic naprzeciwko lęków mego ukochanego związanych z czymkolwiek. jak lubi taką hodowlę zachowawczą - byle był szczęśliwy. może sobie robić CO CHCE! czekać ile chce na co tylko mu się podoba, nawet na oddanie cnoty w dobre ręce. nikt tu nikogo nie pogania i nie ma sprawy, jak ukochany z czymś się czuje niefajnie, poczekame na rozwój wypadków, co postanowi tak będzie. Ale Musi być szczęśliwy. Musi.

Gość matrinia
Halo ludzie nie rozumiem waszych wypowiedzi! po pierwsze ja tez tego chce! po drugie bardziej ufam jemu niz sobie, przekonalam sie ostatnio ze facet jest w 100%za mna i tylko mna a po trzecie to lepiej byuloby sie pieorzyc w trojke i wtedy nie mielibyscie takich opini tak???? a poztym wolalabym o odpowiedzi osob ktore probowaly takich ukladow

Ok. Jak tego chcesz, to Twoja sprawa. Ja tylko Ci pokazuję że to bzdura że facet nie chce uprawiać seksu z inną, skoro właśnie piszesz że chce, tyle że seks oralny. To wszystko. Doświadczeń w zakresie trójkątów nie posiadam. Czytałam coś niecoś na ten temat i wygląda na to że w większości przypadków to się nie sprawdza, bo prędzej czy później kobieta zaczyna czuć zazdrość, ma problem ze wspomnieniami na których wciąż widzi swojego faceta z inna kobietą i powoli związek się rozpada. Są tęż wyjątki oczywiście. Sama musisz ocenić czy Wy do nich należycie i poradzicie sobie z taką sytuacją.

Gość hahaha opinii osób które
próbowały takich układów? na mnie nie licz. nie próbowałam ale co, ci którzy próbowali to się przekonali. i wcale się coponiektórzy nie rozczarowali. no! wy to tak lubicie podjudzać, stawiać przed wyborami, albo-albo. a to wcale nie jest konieczne. no ale wasza brocha, albo-albo się sprawdza, bądź nie, więc czego marudzicie? tam się związek rozpadł, a gdzie indziej wzmocnił. to wcale tak nie jest, być nie musi: dziecko jest mamusi, taty być nie musi. gadanie...

Gość matrinia
dzieki sarkatyczna cyniczko wlasnie o takie wypowiedzi mi chodzilo. na wlasnie tak samo jak piszesz nie wiem czy do konca po wszstkim bede szczesliwa na dzien dzisiejszy zgadzam sie na ten uklad ale nie wiem co bedzie potem.. chcialabym sprobowac z kobieta naprawde ale nie koniecznie wlasnie z moim ukochanym ale on za to na to sie nie zgodzi bo tez jest zadrozsny :)

Gość durna ty baba
martinina ale ty jestes głupia .czy ty nie rozumiesz ,ze on chce seksu z inna kobieta i jezeli nawet w czasie waszej zabawy da tylko loda zrobic tamtej to jak mu tamta w oko wpadnie to i taks ie pzoa twoimi plecami spotka z nia i ja przeleci

Gość ja pierdzieleeee
autorko masz wiatr miedzy uszami czy co? kretynka. a pierdol sie z kim chcesz a jak chcesz slyszec tylko takie opinie ktore sa ci na reke to nie pytaj na forum....

Gość matrinia
no moze najmadrzejsza to nie jestem ale mysle ze glupia tez nie! do dnia dzisiejszego jestem jego 100%pewna i sadze ze po wszystkim tez niespotykalby sie z nia lub inna ewentualnie chcialby to powtorzyc mysle ze bardziej chodzi mu o to zeby patrzec nas dwie niz o to robienie loda!!!!

Gość matrinia
a tak pozatym myslalam ze zyjemy w kulturalnym swiecie ale widze ze niektorzy z was kultury w sobie nie maja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość durna ty baba
martinia jeste naprawde naiwna jezeli wierzysz 100%,ze twoj facewt nie tknie tej innej.Jakby nei chcaił to by nie godził sie na takei cos a w ogole jestes obrzydliwa bo bi zaczynasz byc tfu

Gość dla mnie jestescie
jak zwierzeta i zboki

Gość o czym tu gadać
????????? pierwej trza spróbować dopiero potem na kaffe się spowiadać !!! :D

Gość jakassska
Rozumiem trojkaciki osob ktore sa ze soba tylko dla seksu ale osoby ktore sa małzenstwem lub stała para to istny idiotyzm.Takie trojkacikui niestety wpływaja na pozycie czy chcemy czy nie.W najblizszej kłotni o cos tam wykrzyczycie sobie ten trojkacik a jak tego nie zrobicie tzn.ze jestescie sobie po prostu obojetni.Ja lubie skok w bok i probowałam trojkaciku z 2 m a,le nigdy z moim mezem tego bym nie zrobiła ,mimo,ze nie jestem szalenczo w nim zakochana ,ale wkurzałoby mnie np.to ,ze moj maz piesci inna kobiete,nawet nie pozwoliłabym przy mnie zrobic mu lodzika.Moj chłop to moj chłopa ,wara od niego nawet jakbym miała go nie kochac ,ale jestem z nim na stałe a nie tylko dla seksu

Gość Beoamfpem
jakassska - no tak, ty mozesz jechac na dwa baty z obcymi facetami, ale bron Boze, zeby twoj facet seksil sie z inna :D swoim mysleniem przebijasz autorke

oj widze ze nasz narod stal sie bardzo swiety i pruderyjny!!!! ludzie dajcie sobie spokuj z tymi osadami i to w taki niekuturalny sposob a pozatym mysle ze kazdy ma cos za uszami i kazdy ma jakies marzenia erotyczne tylko je wsobie tlamsi i nikomu o tym nie mowi!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Beoamfpem
A moze ty wez sie za nauke, a nie za seks? Ksiazke poczytaj...

Beoamfpem ile ty masz lat ze za ksiazki radzisz sie brac???? z przykroscia stwierdzam ze to forum przejmuja niepowazni i maloletni ludzie!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość jakassska
Beoamfpem ja nie robie tego na oczach swojego męża.A czy On sie z kims spotyla to ja nie wiem ,ale jak jak mowi przysłowie"co oczy nie widza to sercu nie zal." Kiedys wspomniałam swojemu facetow ,ze jakby miał skoczyc w bok to tylko z głowa ,oby chorobska nie załapał,bachora nie zmajstrował i kasy nie wydawał na ta z ktopra by miał skoczyc. Ale nigdy nie pozwoliłabym aby na moich oczach posuwał inna i ja także nie chcaiłabym trojkacika z mezem i jeszce innym ,bo czułabym sie skrepowana mysla,ze moj maz moze czuc sie źle patrzac jak mnie inny posuwa lub nawet robi tylko minetke.Trojkaty the best ale tylko w wolnych zwazkach oparttych tylko i wyłacznie na seksie

Gość buła
mi sie wydaje że taki trójkąt dla faceta to dobre wyjscie z sytuacji, bo przy tobie sexi się z jakąs obca babą i przeciez to nie zdrada bo to dzieje sie przy tobie , prawda mój facet tez mi proponuje żebym przyprowadziła jakąś koleżanke 1,kobiety mnie niepociagaja 2,niemam koleżanek

Gość ekskursja
Kilka miesięcy temu ja i moja żona spróbowaliśmy trójkącika z naszą koleżanką, nieco starszą i bardziej doświadczoną. Było bosko, polecam, teraz średnio co dwa tygodnie spotykamy się na takie igraszki. Ostatnio zabawialiśmy się pod prysznicem, raj. Precz z pruderią