Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matrinia

co o tym myslicie-TROJKAT

Polecane posty

zacznie sie od orala, a pozniej nastepne spotkania i bedzie sie z nia bzykal. a co zrobisz jak tamta kobieta zazyczy sobie zeby w nia wszedl (w trakcie waszych igraszek) nagle zrobisz mu awanture?? to ona ma napalic Twojego faceta i co dalej - napalona ma wracac do domu - watpie zeby to sie tak skonczylo trojkaty sa fajne ale nie w stalym zwiazku

Gość mężatka ze stażem....
a ja wam powiem moi mili,że to nie złe urozmaicenie w związku ...razem z mężem spróbowaliśmy układu 2k plus on było boskooooooooo byłam tak podjarana,że nie czułam żadnej zazdrości to było ok.2 lata temu i powiem wam,że teraz o wiele lepiej jest nam w sypialni,niż wcześniej teraz zastanawiamy się nad układem odwrotnym,czyli 2m plus ja mój mąż sam stwierdził,że to będzie sprawiedliwe,ale ja jeszcze się na tym zastanawiam...chociaż nie powiem,że często o tym myślę.... pozdrawiam wszystkie wyzwolone pary

Gość matrinia
dzieki mezato ze stazem, ja mysle ze kazdy zwiazek jest inny i jeden sie przez to rozpadnie a drugi jeszcze bardziej umocni a pozatym mysle ze swat nalesy do odwaznych i trzeba wszystkiego sprobowac :)