Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kropla_rosy

Zaczynam walkę o gęste i piękne włosy-kto ze mną???

Polecane posty

Mam już dość moich przerzedzonych,cienkich i ogólnie nieciekawych włosów.Mam zamiar zrobić wszystko co się da żeby odrosły zdrowe i gęste.Na początek wybieram się do fryzjera na podcięcie.Mam też zamiar codziennie masować skórę głowy,pić pokrzywę i skrzyp i robić płukanki oraz używać Waxa.Mam nadzieję że się przyłączycie i będziecie pisać o Waszych sposobach na odzyskanie pięknych włosków :)

Gość kluski z mlekiem
kochana! ja sie przylaczam! moje wlosy sa jak sianko! na koncach szczegolnie juz 3 razy podcinalam, i dalej nie moga dojsc do siebie, oatatnio naciaram nafta kosmetyczna nie wiem czy pomoze ale mam nadzieje!

Na sianko pomaga nafta zmieszana z żółtkiem,olejkiem rycynowym i cytryną-włosy stają się bardzo miękkie,gładkie i błyszczące

kropla_rosy czy wiesz ile sie dodaje tego oleju? wiesz...to w ogole sie od tego wzielo,ze przeszlam z ciemnych wlosow (farbowanych) do blondu, poprostu pare razy bajejage...i teraz jest jakas okropna masakra..a dodam,ze problemy sie jakos zaczely w listopadzie tamtego roku..wiec juz rok niemalze....