Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukajaca_poradyy

nie mam innego wyjscia.....po których tab anty sie tyje???

Polecane posty

Gość szukajaca_poradyy

kobietki od lat probuje przytyc,ale nic z tego. od 2 lat przyjmuje hormony ,zalezy mi na antykoncepcji a przy okazji przybraniu na wadze tzn,przez 1rok mialam plastry, dobrze sie czulam,nie przytylam,ale mnie uczulily,wiec pani doktor zmienila mi na yasminelle równiez dobrze sie czuje ale nic nie przytylam,kobietki moze z wlasnego doswiadczenia powiecie po ktorych przytylyście,a nie mialyscie skutkow ubocznych ( gdyby biust urósł tez bym sie nie pogniewala) :-)

Gość szukajaca_poradyy
zadna z was nie przytyla po tab anty??

Gość szukajaca_poradyy
ja desperacko szukam metody na przytcie,w srode ide do pani ginekolog i bede prosila o tym czasowa zmiane pigulek,potrzebuje ok 6kg :-)

Szukająca, tycie po tabsach wynika z zatrzymania wody w organizmie (więc po Yasmin/Yasminelle nie mogło Ci to grozić) i ze zwiększonego apetytu. Jeśli masz taką przemianę materii, że nie możesz przytyć, to hormony i tak Ci nic nie dadzą. Ja bym na Twoim miejscu zaczęła od endokrynologa, zbadania TSH i frakcji, sprawdzenia, jak pracuje Twoja trzustka (bodaj hipoglikemia tak się objawia, ale nie pamiętam.). Jest lek, który podaje się anorektyczkom na zwiększenie łaknienia, ale po co masz się truć chemią.

Gość a ja brałam Novynette
przez 1,5 roku i nawet grama nie przytyłam więc chyba nie ma reguły;)

Pewnie, żenie ma reguły, bo to nie tabletki są winowajcą a źle obrany zestaw hormonów. Po czym jedna będzie tyła - druga będzie chudła i odwrotnie. A jeszcze inna wagą stanie w miejscu.TO ZALEŻY OD OSOBY - NIE OD TABLETEK !

Gość kopie kacze kupry
moja kuzynka po rigevidonie schudla a po micro prytyla a niby maja taki sam sklad hehe... dziwne to wszystko