Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaaaaa111111

MASAKRA

Polecane posty

Gość zalamanaaaaa111111

Mój synek jutro kończy dwa lata, a ja dziś się dowiedziałam że jestem znów w ciąży :(:( Powieszę się, nie chce mi się żyć....................

Gość no naprawdę
masz powód:( Poczytaj topik dziewczyn,które pragną dziecka to docenisz co masz:)

Gość powies sie
swietny masz powod i super pomysł na prezent dla synka.

Gość telaN
Moja reakcja byla dokladnie taka sama na wiesc ze jestem w ciazy.Moj syn konczyl tydzien wczesniej dwa lata a ty znowu ciaza!Teraz nie zamienilabym sie z zadna kobieta!Mam 28 lat dwoje cudownych dzieci ktore razem sie wychowuja zaczynam miec juz czas tylko dla siebie.Ciesz sie kiedys bedziesz wdzieczna losowi za taka sytuacje

głupia pinda jestes.... ja mam rocznego synka i tez sie niedawno dowiedziałam ze jestem w ciazy. no wpadka ... ale sie cieszymy:) aha ...synek za miesiac bedzie miał rok... no głupia gęs z ciebie... to uródz dziecko a potem sie powies , szkoda malemstwa

Gość pluplu
głupia psito nie powinnas miec wogóle poomstwa a z twoim rozumem cos nie tak idź i sie powies nie zawracaj glowy innym

nie dla każdego dziecko to błogosławieństwo tak cięzko wam to pojąć??? autorko - i co zamierzasz zrobić? pogodzuć się z losem? działać? zycze dużo sił niezależnie od podjętej decyzji 🌻

to niech sobie usunie narzady rozrodcze, to bedzie miała swoje błogosławienstwo bez dzieci a niech teraz tu nie bluzni....!!

Gość tolerancja francja......
mam nadzieję, że choć teraz jest Ci trudno bedziesz sie jeszcze cieszyć. Nie rozumie jak możecie oceniać kogoś z góry - nie wiecie w jakiej jest sytuacji - jesteście nie tolerancyjne. Każdy ma prawo do takich odczuć. Życzę AUTORKO dużo siły 🌻

jesteście beznadziejne z takimi radami :(

jesteście beznadziejne z takimi radami :(

Gość zalamanaaaaa111111
Ehhh, co za dawki jadu mi tu wylewacie , niew iem jeszcze co zrobię, narazie myśle.... W środę nastepną mam gina...Potem zobaczyny

Gość o co caman
Rozważasz aborcję? Jaka jest Wasza sytuacja materialna? Czego się obawiasz? Przecież różnica 2-3 lat między dziećmi, to normalność!

Ja się dowiedziałam o 2 ciązy miesiąc przed 2 urodzinami córki. Szczerze mówiąc reakcja była taka sama jak u ciebie, z nerw tydzień nic jeść nie mogłam ani spać:( Wszyscy w koło sie cieszyli a ja płakałam:( Teraz jestem w 12 tygodniu i bardzo sie ciesze ale musiałam do tej myśli dojrzeć:) Życzę i tobie żebys swoje złe myśli zamienila na te same dobre:)

Gość lllolita
ja nie rozumiem czegoś - to nie wiecie jak się dzieci robi? skąd się biorą dzieci ?? skoro masz już jedno dziecko to chyba wiedziałaś,że bocian go nie przyniósł co ??? było się zabezpieczyć , a nie teraz będziesz głupoty pisała, teraz jest za póżńo na załamywanie, żyć ci się nie chce /...............zgrozo co za matka z ciebie.

Gość zalamanaaaaa111111
Nie, nie rozważam aborcji :) Raczej ogólnie myślę jak to będzie,,, Sytuacja jest do wytrzymania, pójdę na macieżyński znów i płatny wychowawczy. oprócz tego dorobię.... Ehh, martwię się znów o to wszystko, zdrowie malucha, że będę miała cesarkę....Sama ją opłacę, jeżeli nie bęzie wskazań zdrowotnych, rodzicom jak powiedzieć, pewnie myśleli, że zaczekamy z drugim dzieckeim...Wszystko mi się na głowę zwaliło...

Gość zalamanaaaaa111111
Do poprzedniczki- brałam pigułki-hormonet. A matka ze mnie podobno niezła :P

głupie jesteście i tyle:P A słyszałaś o zawodności środków antykoncepcyjnych? Autorko topiku trzymaj sie prawie 3 lata różnicy wieku między dziećmi to super sprawa, a tych wszystkich głupio mądrych nie słuchaj tylko idź za głosem własnego serca:)

jak tak do tego podchodzisz to myslę, że bedzie ok :) po prostu potrzebujesz czasu aby sie przyzwyczaić do mysli, ze bedziesz \"podwójną\" mamą nie przejmuj się, co pomyśli rodzina, bo to naprawdę nieważne rozumie, ze jesteś zmęczona opieka nad jednym dzieckiem, ale z perspektywy czasu, kiedy na to spojrzysz, to wygodniej \"machnąć sobie\" dwójkę w niewielkim odstępie czasu a niestety nie ma 100% niezawodnej antykoncepcji poza sterylizacją wiec zdarza się