Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 9999jhg

CODZIENNE WYDATKI

Polecane posty

Gość 9999jhg

Ile tak średnio wydajecie dziennie na zakupy?? Jakie to są kwoty?? Zapisujecie potrzebne rzeczy na kartce czy tak z pamięci???

Potrzebne rzeczy zapisuje tylko w okresie długich weekendów czy też świąt by nie zapomnieć.Bardzo często jak nie codziennie zdarza mi się kupić rzeczy które akurat nie sa mi potrzebne.Codziennie wydaje ok 50-100 zł jest to kwota która idzie tylko na śnaidanie(chleb,bułki itd),obiad i kolacje.Niestety większośc kasy idzie na słodycze bo jestem ogromnym łacuchem.

Ja zapisuje na kartce, dlatego, że jak chodzę bez to wydaję dużo więcej pieniędzy. Wydatki zależą od różnych rzeczy, czasem wydam 100 zł, czasem nie idę wcale na zakupy, a czasem wydam 20 zł. To naprawdę zależy czego potrzebuje, co mam w lodówce i co najważniejsze : gdzie idę na te zakupy.

Gość kakakka
Nie wydaje grosza w ciągu tygodnia. Robię zakupy w weekend.

Gość 9999jhg
Kakakka-jak to możliwe, że tylko raz na tydzień robisz zakupy? A chleb i inne rzeczy , które długo nie poleżą??

Gość 9999jhg
No tak. 50 funtów, tylko , że jas piszę o polskich realiach.

Gość emka22222
nas jest dwoch. codzienne zakupy to 20, 30 zl, a na weekend 50. nie wiem ile trzeba zarabiac zeby wydac dziennie 100zl na jedzenie (no chyba za na duza rodzine)

Gość a ja także
robię zakupy w weekend, wydaję wtedy 100 zł dla 1 osoby, w tygodniu dokupuję codziennie jakieś pieczywo i nic więcej

Gość 9999jhg
Robiąc jednak zakupy raz w tygodniu trzeba raczej dokładnie zaplanować menu na cały tydzień. Zapisujecie te zakupy na kartce czy polegacie na swojej pamięci?