Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wyjadę ehhh

DLACZEGO !!! tak trudno o wizy do Australi i N Zelandi.

Polecane posty

Gość nie wyjadę ehhh

Może ktoś z was starał się o wizę do tych krajów.Dlaczego kryteria są tak wygórowane skoro należymy do UE.Do UK wystarcza paszport więc dlaczego do wyjazdu na Nową Zelandie i do Austali wymagane są punkty i nieziemskie wykrztałcenie...i inne czynniki.O pracy tam można pomarzyć Jedyna możliwość to rodzina:(niestety nie mam.Jestem jedną z niewielu osób dla których pieniądze nie są ważne ale marzenia i szczęście:classic_cool: niestety mam pecha :(

Te kraje są przeciętne . nie opłaca się tam pracować europa bogatsza;) tyle krajów no ew usa ale po co aż tam ? nz jest podobna do polski :o a australia nie lepsza od angli irlandi niemiec holandi.

Gość nie wyjadę ehhh
ale ja nie chcę europy i usa :( pragnę wyjechać do Australi albo N Zelandi bo to moje marzenie :) czy nie ma tu takich osób:(

Gość mikserka.
a zdajesz sobie sprawe, ze bedziez odcieta od swiata? kazda podroz do europy(niekoniecznie do polski) to bardzo drogi bilet i kilkanascie godzin podrozy...

Gość nie wyjadę ehhh
wolę znajomych od rodziny i do tego jestem sama :) nie zamierzam wracać prędko do polski.a te kraje są dla mnie najlepsze:) bilet w jedną stronę kosztuje sporo ok 6000 zł ale to nie problem. problem to wiza i praca.Języ znam dobrze i cały czas się uczę tylko po co? wizy są ale na 3 miesiące tylko turystyczne żałuje że się urodziłam w pl:(