Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie mogę znaleść żony

Kobiety mają dzisiaj za dużo partnerów seks. na koncie - żony nie można znaleść!

Polecane posty

Spotkałem wiele kobiet na swojej drodze i żadna z nich dziewicą orleańską niestety nie była. Przygody na koncie, kilku partnerów, wczesna inicjacja itp.

A co złego w tym? Wolisz taką która nie zna zycia i siedziła w swoim kącie. Być kobietą z klasą, błyskotliwą i interesujacą nie znaczy być dziewicą i nic nie wiedzić o tych sprawach..

Nie mówię, że to ma być dziewica, ale kobieta, która się szanowała i uprawiała tylko seks z głębokiej miłości w stałym związku. A nie jakaś nieczysta szmata, która się puszczała dla zabawy

Gość a ja tam...jestem
a ja tam jestem dziewcą i jakos to nikogo nie obchodzi ;) :)

Każdy ma prawo do błedu w swoje życie.. i każdy może się zmienić. Nie pojmuję dlaczego zadajesz taki pytanie, jej przesłośc to jej sprawa.. Ważne jak Ona jest teras..

Dla mnie ma być moim cnotliwym aniołem. Panie "po przejściach" mnie nie interesują. Poza tym kobiety, które miały przygody najczęściej ich nie żałują, ani nie żałują swoich byłych partnerów seksualnych

Gość fanka........
No hej.............nareszcie cie znalazłam.............. jeszcze szukasz porządnej.........szmaty..........która puszczała sie w stałym związku...........tylko z trzema???????????????????:D :D :D

A po co mają załować? Mają to za sobą i zamknęli rozdział. Wolę taki niż kobieta która nic a niczym nie wie i w który myśli jak to mogłoby byś z innym.. Nie trawiętraktowaniu seks jako sport, ale egzystuje też równowaga..

Fanka - daj mi już spokój. Szukam po prostu dobrej żony i wcale niekoniecznie co spała z 3, lepiej jak z 2 albo 1

Nie kumam dlaczego nad tym fiksujesz? Co Ci do tego? Było minęło! To lepiej że Ci okłamuje, i nie powie?

Gość głupi
Nie mogę znaleść żony - tobie się coś nie popiórkowało? Jakim prawem twierdzisz, że kobieta, mająca kilku - kilkunastu partnerów, to szmata? A facet, który miał kilkanaście partnerek to macho, tak? Żałosne.

Gość F...
I znowu zaczyna sie tekst ze "to juz przeszlosc" :o Przeszlosc jest wazna, nie jest to zamkniety rozdzial.

Gość do Nie mogę znaleść żony
a czy ty jesteś prawiczkiem?? lub ile miałeś wcześcniej partnerek seksualnych, bo jak powyżej trzech to zostają Ci te twoje tzw szmaty looser'ze :P

Gość fanka........
Ok.dam ci spokój;) Ale szkoda.........czekałam co dzień na świeży tamat...jak prawdziwa fanka;):D .............powinno cie to cieszyc ;).......................

Gość głupi
F.. - nie jest ważna. Nie można jej zmienić. Można albo się z nią pogodzić, albo nie. Ważne jest to, co przed nami. Na to mamy wpływ, nie mamy na przeszłość.

Nie ważne, czy jestem prawiczkiem. I nie twierdzę, że facet zaliczający wszystko co się da to macho. Ale uważam, że jako porządny facet mam prawo nie byc z kobietą co miała przygody albo wielu partnerów i nie jest wzorem dobrego prowadzenia się

Gość wrrrrryyyyy
sorrry ale jeśli szukasz ładnej, inteligentnej i w dodatku kobiecej i ciepłej to nie masz szans, już nie jesteśmy dziewicami od dawna! Za dużo pokus w życiu nas spotyka żebyśmy rezygnowały z tak fajnej rzeczy jak sex, czemu kobieta ma sobie odmawiać przyjemności!!?? pozdrawiam p.s. chyba że lubisz takie 12,13 letnie dziewczynki...

Gość głupi
Masz prawo być z taką kobietą, z jaką chcesz. Oczywiście. Ale nie masz prawa oceniać innych.

Gość wrrrrryyyyy
a po za tym dobra żona to taka która nie zdradza, jest wierna , dobra , ciepła TU I TERAZ a nie co robiła 2-3 lata temu!

no ale skoro uważasz się za porządnego faceta to możesz nam zdradzić ile miałeś poprzednio partenrek seksualnych. wkońcu na kafe jesteś anonimowy.

Gość głupi
ależ nie pytajcie go, ile miał. Jemu wolno..

Gość fanka........
:(:(:(

tak jemu wolno bo to porządny men :P :P :P ale niech nam zdradzi swój secret.

Gość głupi
Nie zdradzi, bo wyjdzie albo na prawiczka, albo na szmatę.

Skoro sam jestem porządny mam prawo być z porządną kobietą i tego od niej wymagać

chyba raczej na szmaciarza :P

no to odp na moje pytanie