Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_Miracle_

Butki na zimę-jakie kupujecie dla maluszkow?

Polecane posty

Gość Brodawka mała
Zimowe.....

Gość yummy mummy
hartujemy maluszki i uczymy je chodzic po sniegu i deszczu na bosaka, dzięki temu nie chorują. Tobie też to radzę.

Miracle - ja sama chodzę w butach firmy Bartek, są szaleńczo wygodne, i planuję je też kupować mojej królewny :)

Gość Brodawka mała
Może określ jakiś przedział cenowy...bo ja np polecam ecco,ale na to musisz mieć ok 350zł.

Gość takie kupujesz dla dziecka
jezeli tak to naprawde jestem w szoku , no ale to zalezy ile zarabiasz jesli ok 10 tys to sie nie dziwie

Na buciki dla obydwu corek chcialabym wydac nie wiecej niz 400 zl, zwlaszcza ze Wiki nie posluza zbyt dlugo:O Chemical-bardzo ladne te Bartka sa:)

Gość kasia2020
ja też polecam Bartka, chodź są to buty dla dzieciaków to sama kupuję i w nich chodze

Gość sama sie jutro przekonasz czy
ja kupilam sniegowce w daichmanie na 1,5 rocznego synka za 49zl

Gość kasia2020
Ja kupuję w ccc.Są tanie, wygodne i ładne. Nie opaca się po prostu kupować drogich butów, gdy jedna para starcza na 3 miesiące.

kozaczki Bartka - rewelka. Nie pomyślałam, ze można kupic jako \"dorosłe\". Moja sąsiadka kupuje dla małej geox albo ecco w outletach (bo wiadomo w normalnych sklepach ceny z kosmosu :O

Gość gertrudaa
ja kupiłam córce za 35 zł tzw. bokserki - leciutkie, nieprzemakalne, z futerkiem w srodku. łatwo się zginają - lekko się dziecku w nich chodzi. no i bardzo jej siępodobają :-) a 350zł?? to lekka przesada zważywszy na fakt, że dziecko zaraz z nich wyrośnie

Ja kupilam corce 15cznej buciki w smyku firmy coolclub za 120zł.Sa to kozaczki lekkie b.ladne i latwo zginajace sie i co najwazniejsze super ocieplone owcza welną.