Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

reno1965

Miłego wieczoru zyczę...

Polecane posty

Gość ŻONA CO UWIELBIA SEX
Super piszesz...tak obrazowo Lato 80 zaczęłam...ale nie dokończyłam Reno 👄 w jeden policzek...👄 w drugi policzek...a trzeci 👄 w...czółko Dobranoc...tobie też sweet dreams

Gość ŻONA CO UWIELBIA SEX
Siemka jeniferka... Reno poszedł do łóżeczka...ciekawe czy sam Może go odwiedzimy we dwie hihi ;) Chyba chodziło o RPA albo USA....

No..no..no.. w dwie.. aby mnie związać może? Dziewczyny.. co Wam krązy po głowie? Republic of South Africa, w skrocie RSA. Ale nie musicie tak daleko pynąc, jestem w PL.

Gość reno ale Ty je wkręcasz
:D tylko łatwo wyczaić, że wkręcasz ;)

Dawno nie było Miss Jenifer tutaj.. witam!(nie umiem tych łapki rysowac.. ale cóś umiem się ich posugiwac..he..he..)

Reno, a w jakim miescie mieszkales? nie mow ze w Cape Town :) te przepiekne plaze, wzburzone fale oceanu, zachod slonca, i w takiej scenerii najgoretszy sex na swiecie. przypomnij to sobie i napisz 👄

Nie miałem farmę w Kalahari, oaza zielini wsród piaski i skał. Piękna miejsca. Znam Kapsztad, oj tak, miałem biuro w Cape hotel tuż obok marina. Ale seks na tej plaze nie spotkałem się z tym.. miejsca nie jest tak rózowo jak Ci się wygląda..